[]

İtalya Seyahati İçin Sağlık Sigortası (Az Acil)

Merhabalar.

Eylül sonu ekim başı İtalya'ya gideceğim. Her şey hazır gibi ve bir tek gerekli dosyaları toparlayıp idata'ya göndermek kaldı. Gerekli belgeler arasında şunun da bahsi geçiyor:

"AB Üye Ülkelerde ikamet edilecek süre zarfında meydana gelebilecek sağlık nedenleri, acil tedavi, acil yatış veya vefata bağlı yurda dönüş masraflarını karşılayabilecek uygun ve geçerli seyahat sigortası. Sigorta AB Üye Ülkelerin tamamında geçerli olmalı, öngörülen transit ve ikamet süresini kapsamalıdır. Asgari poliçe tutarı 30.000 Euro olmalıdır. Not: Seyahat Sağlık Sigorta poliçesi Ingilizce olarak basılacak."

Bunu yaptırmak için en uygun ve en hızlı yol hangisidir? Önerisi olan paylaşırsa ve "şundan uzak dur, bunu mutlaka eklet, bunu çıkart" tadında tavsiyeler verirse sevinirim :)

 
Standard seyahat saglik sigortasi.
Yani ozel bisey ekleyip cikarmaniza gerek yok, herhangi bi seyahat acentasindan ya da online olarak sta travel sitesinden (baska sitelerde de vardir da ben ordan yaptirmistim) yapabilirsiniz.

  • kuehles blondes  (08.09.15 06:03:14) 
Kuehles +1, ayrıca bankalar da yapıyor. 50-60 liradan fazla verme yalnız, daha az paraya yapanlar çok, biraz araştırırsın.


  • baba jo  (08.09.15 07:23:08) 
maaş hesabının olduğu bankaya yaptır. 1 hafta falan kalacaksan 30 tlden fazla para verme. bankaya gidip bana bu lazım dersen iki dakikada hallederler.


  • freya  (08.09.15 08:52:42) 
garanti internet şubesi, iki dakka sürmüyor.


  • ravenudon  (08.09.15 09:15:36) 
www.sigortadukkanim.com

ben buradan almıştım italya seyahati için. 20 tl falan. online poliçeyi yazdırıyorsunuz o kadar. herhangi bir imzaya falan gerek yok.
  • uuth  (08.09.15 09:19:38) 
İdata yapıyor. 30 TL filan olması lazım.
Birde "dosyaları göndermek kaldı" demişsin, bizzat götürmen gerek diye biliyorum.

  • poseidon1  (08.09.15 09:28:21 ~ 09:30:17) 
Ben yapıyorum bu poliçeyi istenirse ingilizce basım da alınıyor.

15 günlük 17-19 lira filan.
  • member of illuminati  (08.09.15 09:57:56) 
"En makulü iData'dan yaptırmak, böylece şurası eksik burası fazla diye sorun çıkartmazlar" şeklinde bir öneri aldım. 8 gün için 28 tl'lik sigorta yaptılar orada. Çok teşekkür ediyorum tüm cevaplar için. Uzun vadeli gidişler esnasında aklımda bulunduracağım.


  • sevgikusunkanadinda  (09.09.15 21:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.