[]

odadan kaçış

merhaba,
bu odadan kaçış oyunlarına hiç gitmedim. yarın bir tanesinde iş için görüşmeye gidicem. bir şey bilmeme gerek yok aslında ama merakımdan soruyorum. görevliler olarak oyunu nasıl yönlendiriyoruz ne yapıyoruz? kamera falan mı var? dediğim gibi kabataslak konsept dışında bir şey bilmiyorum :)

teşekkürler şimdiden.

 
Oyunun her odasinda kamera var. Kameralarla izliyorsunuz, ipucu istendiginde ya da sozlu olarak mudahale etmeniz gerektiginde konsepte gore mudahale ediyorsunuz. Benim gittiklerimde odadaki telefon ile iletisim kuruyorduk.


  • argadini  (07.09.15 22:07:53) 
odadan kaçış isimli var bi tane taksimde. ona gitmiştik ilk. çok iyiydi. eleman da iyi bi çocuktu. hiklaye de güzeldi.

aynen, kapıyı açıyor sonra kameradan izliyor eleman. en son da fotomuzu çekip kartpostal gibi bi şey vermişti.
  • supergirl  (07.09.15 22:56:37) 
Bol bol odadan/evden kaçış deneyimi olan biriyim. Kabaca durum şöyle,
Gelenleri kameradan izle, alakasız/tehlikeli şeyleri kurcalıyorlarsa/yırtacaklarsa müdahale et "Arkadaşlar alakasız o." de, senden ipucu vs istenirse konsept uygunsa ver o ipucunu, en sonunda da foto çek hangi sosyal medya aracını kullanıyorlarsa oradan paylaş.
Sonra da herkes gidince 30 dakika içinde evi eski haline getir.
  • afush  (07.09.15 23:09:02) 
Hangi il?


  • dunyatuhaf  (08.09.15 01:07:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.