[]

Nasıl Proje Yazarım?

Aklımda bir proje var, belediyeye veya üniversiteye sunmak istiyorum. Şöyle birşey örneğin; güzel bir otomasyon makinesi var ve şehrin farklı alanlarına bunlardan konulması ve orta vadede halk tarafından benimseneceği üzerine. Bu projenin yazılırkenki aşamaları nelerdir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl sunmalıyım?




 
otomatı olabilecek herşey yapılmadı mı?


  • 2 tostos turan  (07.09.15 18:56:04) 
1-kalkınma ajansları
2-tübitak
3-kosgeb

kalkınma ajansları genellikle belli dönemlerde projeler açar.bu projeler genellikle sosyal içeriği olan şehirleri ilgilendiren projelerdir.sadece açıldıkları dönemlerde başvurabilirsin ve proje içeriği ile senin yaptığın projenin uyumlu olması gerekir.

tübitak buna en yakın proje TUBITAK 1507 kurulu limited şirketinin olması gerekir.bu şirket adına ar-ge projesi bulacaksın.tabi sağlam olucak ar-ge projesi.bunların dışında eski TUBITAK 1512 (şimdi bigg) ve sanayi bakanlığı teknogirişim sermaye desteği var ama geçti onların zamanı.1507'e istediğin zaman başvurabiliyorsun şirket adına, diğerlerine açıldıkları zaman.

Kosgeb AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı ve Girişimcilik Destek Programı var..AR_GE için arge bulman lazım yine Girişimcilik Destek Programı ile çay ocağı bile açabilirsin..
www.kosgeb.gov.tr
www.kosgeb.gov.tr
**
www.tubitak.gov.tr
**
www.istka.org.tr
  • dedim dedim de kime dedim  (07.09.15 19:02:26 ~ 19:03:26) 
türk patent enstitüsünden ilk önce patentini al, ondan sonra sunumu hazırla. makinanın SWOT analiziyle başlayabilirsin. Güçlü yanı, zayıf yanı, fırsatlar nedir, tehditi var mıdır vs...


  • elektr10  (07.09.15 19:02:35) 
arkadaşlar otomatla ilgili bişey değil, örneğin dedim. örneği tamamen salladım aklıma ilk gelen şey olarak. ben sadece genel adımları bilmek istemiştim.


  • calmdown  (07.09.15 22:44:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.