[]

Uğur Meleke

Bilgili, vizyonlu, dürüst ve etik bir insan. Türkiyenin en iyi köşe yazarlarından birisi.

Ancak adam çok fazla durgun değil mi? bu durgunluk ile türkiyedeki fırıldak medyada nasıl tutunuyor ilginç. kendisini seviyorum, beğeniyorum, arkadaş bile olmak isterim ama televizyon programım olsa çıkartmam. uykumu getiriyor.

bilmem anlatabildimmi

 
niye ahmet cakar gibi okuzcesine bagirarak mi derdini anlatmali? insan gibi konusuyor adam iste, sakin ve usturuplu.


  • baldur2  (07.09.15 16:52:13) 
bence deney amaçlı olarak karşısına rasim ozanı veya erman toroğlunu koyalım. bakalım ne oluyor :D


  • dafuq  (07.09.15 16:56:46) 
gömleğinin cebine konuşuyor bu adam. ben de öyleyim. yavaş ve alt tondan konuşurum. son on yıldır bizim gibi adamların değerleneceği zamanı bekliyorum.


  • zugas  (07.09.15 18:32:53) 
Abi bu adam eskiden böyle değildi. Verdiler ödülleri gazladilar ne efendi adam ya dediler iyice azaltti ses tonunu. Karizmatik olduğunu düşünüyor bu şekilde sanırım.


  • dafuq  (07.09.15 19:01:22) 
Evet tek avantaji sosyal medyada tutuluyor olmasi. Bence yazılı medya icin iyi ama görsel medya için kotu bir tercih.


  • dafuq  (07.09.15 19:56:35) 
artık telegol de ama değil mi


  • kupigometa  (07.09.15 21:25:26) 
@aston villa
"Talihsizliği bu ülkede doğmak." demişsin ama böyle bir adamın abd'de bir spor programı veya herhangi bir tv programında gözükme ihtimaline cidden inanıyor musun?

bu soruma cevap bekliyorum.

iyi bir köşe yazarı olduguna katılıyorum. ama kötü bir televizyon yorumcusu
  • dafuq  (07.09.15 22:04:53 ~ 22:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.