[]

Istanbul üniversitesi harç

Halkbank'a mi yatiriyoruz yine? Eskiden sistemde yazardi yeni sistemde borcumdan baska hiçbir sey yok. Bir de derslerim onay bekliyor henuz. Borcum cikmis ama senin dersler daha onay almamis gülüm bugun git yarin gel diyip bankadan kovalarlar mi?




 
ben yatay geçişle bu sene istanbul üniv e geldim. kayıt yaparken istediler daha ders seçmeden. halkbankasına yatırdım sistemdeki referans no ile.

bu arada ben ders seçemiyorum senin durum nedir?
  • gliderpilot  (07.09.15 14:15:30) 
@gliderpilot

Ben ders sectim ama her fakültenin ders secim gunu farkliydi. Belki ondan secemiyo olabilirsin.
  • rayde  (07.09.15 14:55:44) 
Hala isine yarar mi bilmiyorum. Ben ogrenci belgesi bile alamiyorum sistemden harc yatirmadigim icin. edevletten aldim ama sorun ciksin istemedim. Bugun Halk Bankasi'na ugradim ama yatiramadim cunku IU sistemi yarin acilacakmis. Akademik takvimde harclar 31 Agustos'ta basladi diyor ama. Yarin tekrar deneyecegim.


  • Traveller  (07.09.15 15:46:21) 
@Traveller

7 eylül olarak degistirdiler harc odemeye baslama tarihini ama akademik takvim yalan yanlis oldugu gibi kaldi. Bugun basliyo normalde niye kabul etmemislerse o da ilginc :/
  • rayde  (07.09.15 15:59:16) 
Dün Kadıköy Halkbank'a gittim, "kimseninkini yatıramadık" dediler.


  • egnawz  (09.09.15 11:44:09) 
Harçlarla ilgilenen bölümün telefonunu ararsan yardımcı olurlar;

0212 440 00 00 - Harçlara bakan Dahili 10305.

Israrla ara ama, hat düşsün, meşgul çalsın, sen mütemadiyen ara. Doğru bilgiyi ancak ora verir.

Referans numaran vardır diye tahmin ediyorum, o referans numarası ile Halk Bank Atm'den sık sık dene, eğer borcun oluşmuşsa sana en temiz bilgiyi o atm verir. Referans numaran da yoksa kimlik numaranla o verdiğim telefondan onu da öğren.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (09.09.15 11:54:25) 
Dersleri danisman onayladıktan sonra harc yatirabiliyormusuz. Banka o yuzden kabul etmiyormus su an. Buraya not duseyim de belki sıkıntı yasayan vardir.


  • rayde  (10.09.15 12:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.