[]

uçuruldum mu?

hiçbir gerekçe yok.
şu ana kadar g..te girecek entry de yazmadım.
nick sayfamda "şöyle ki" gerekçesiyle iki entry silinmiş görünüyor ama o da daha bu sabah olmuş olmalı, daha önceden yoktu çünkü.

caps de koydum.

 
leyla falan yazmıyor. entryler duruyor. mesaj bile attım.


  • sutlu nescafe  (07.09.15 12:34:15) 
az önceki caps'i yanlış koydum ben. o benim hesabım değil.


  • m e b  (07.09.15 12:37:47) 
bu sıralar cellat gibi sebepli sebepsiz daldılar, iğneleme bile kullanmam oysaki ama neden uçup gittim uzaklara


  • Big bada bum bum  (07.09.15 13:32:48) 
benim eski hesaba da benzer bir durum oldu. 2009'dan beri yazardım. bir iki tane silinen entry'm olmuştu bu zamana kadar. birkaç defa da başlık taşınmıştı ki bu da başkalarının açtığı başlıklara girdiğim entry'lerden kaynaklıydı. ama bilmediğim bir sebepten dolayı leyla yaptılar, bununla da kalmayım yaklaşık 1600 entry'mi de silmişler. bu kadar ağır bir yaptırım çok gereksiz. çaylak yap bari, leyla yapmak nedir arkadaş? gg entry falan da yoktu. siyasi içerikli entry'ler vardı ama onlar yüzünden olduğunu düşünüyorum.


  • mesene  (07.09.15 13:36:35) 
@Big bada bum bum + @mesene: ama geri dönüşü yok mu?
benim de tüm entry'lerimi silmişler, debe'den bile çekmişler entry'mi.

bilgilendirme e-postası da almadım.
  • m e b  (07.09.15 14:03:03) 
@buggersugar: ama format ölmesine rağmen formata uyan yazarlardandım. kesinlikle "@2 içinde gezdirmiş", "(bkz: hı hı sen çok biliyorsun salak)" tarzında entry girenlere bile deli oluyorum.


  • m e b  (07.09.15 14:05:00) 
ben geri dönüş yapmayacaklarını tahmin ettiğim için uğraşmadım bile. benim de bir sürü debe'ye giren entry'm vardı. en son girdiğim entry de facebook'ta falan tanımadığım kişiler tarafından falan paylaşılıyordu hatta. sonraki gün bi baktım arkadaşım biri yazmış ne oldu uçurdular mı seni falan diye. şaka yapıyor herhalde diye girdim, bi baktım leyla yazıyor. bir de mail atmışlar, backup niteliğinde. tüm entry'lerimi indirdim :D

hatta ben ekşiduyuru'da bi yılbaşı çekilişi vardı ona katılmıştım. ona da hediye alamadım bu yüzden. tüm iletişim bilgilerini vs kaybettim. nick'ini de hatırlamıyordum başkası üzerinden iletişime de geçemedim. buradan o arkadaştan özür dilemek istiyorum :D
  • mesene  (07.09.15 14:18:25) 
@meb
yanlış hatırlamıyorsam,
bazen duyuruda akp yi savunmak için çok mantıksız şeyler söylüyorsun.
sözlükte de yaptıysan troll diye atmış olabilirler.
  • titiraprap  (07.09.15 14:23:04 ~ 14:25:32) 
outlook kullanma :P
gecmis olsun, sozlukun kendisi bile fosik olmus.
bosver, yazilacak bir yer degil artik orasi.
adamlar islerine gelmeyen herkesi ve her seyi ucurdular...
  • chaotic good  (07.09.15 14:26:07) 
@titiraprap: kanzuk'un "tek sesli bir platforma dönüşmesine izin vermeyeceğiz" açıklamasını debe'ye taşıyanlardan biri değildin umarım.
bir de kafanızdaki "akp=troll'lük, saçma şeyler" algısını yok edin bir zahmet.
bu nasıl bir yaftalamak yahu? ben normal yazar gibi, chp'li/mhp'li yazar gibi yazıyorum işte. kendimce doğru olanları ama asla aşırıya kaçmadan, troll'lük bile yapmadan yazıyordum. kürtler hakkında bir entry girmiştim, debe'ye giren. "ırkçılık, faşizanlık yapıyor :(" diyen hdp'li barış güvercinlerince şikayet edildim zannedersem.
  • m e b  (07.09.15 16:42:45) 
kurtcu kancuka denk gelmissin galiba. arkadasin humanist ozgurlukcu, hayatini turkiyeyi bati demokrasilerinin seviyesine cikarmaya adamis biri oldugunu bilmiyor muydun? cik cik cik. turkiyede nefret soylemini kanzuk bitirecek aga demedi deme. dunyayi kurtaracak kanzukumuz..


  • baldur2  (07.09.15 16:43:11) 
@baldur2: tek bir gg entry'm yoktu. hiçbir entry'm silinmedi şu ana dek. bir tek hdp'yi eleştirdim ve pkk'ya gönül veren kürtleri.

@zoghurt: teşekkür ederim.
  • m e b  (07.09.15 16:45:28 ~ 16:46:11) 
turkcu olmak, turk oldugunu bilirtmek, turklukle ovunmek bu devirde fasizme esit haci biliyorsun. kancuk da trendi takip ediyo iste. trend degisirse kanzuk da degisir. trendin ekmegini yiyo arkadas, ozgurlukcu solculuk oynuyo.


  • baldur2  (07.09.15 16:46:36) 
sorun degil aga gg adedin. benim 8000 entryim vardi 4 gg vardi sadece, kurdistan kurulsun bu savasin baska sekilde bitecegi yok, butun kurtler de gitsin kendi ulkelerinde yasasinlar iste iki millet birbirini sevmiyo 30 yildir bu alenen ortada yazdim diye ucuruldum. bugun sol framede bu konuyla ilgili yuzlerce entry giriliyo.. hepsini ucurabilir mi kancuk? gayet normal belki de en oncelikli konusulmasi gereken konular. savasmayalim, ayrilalim, kimse olmesin diye yazdik, nefret soylmei yapmis olduk nasil oluyorsa.


  • baldur2  (07.09.15 16:49:22) 
inanır mısın, ben de (bkz: kürdistan kurulsun türkiye kurtulsun) başlığına yazdım. güya özgürlükler platformuymuş da... hdp koruma ve yaşatma derneği resmen.
neyse artık, yapacak bir şey yok...

  • m e b  (07.09.15 16:54:59) 
salla aga. yapacak bir sey yok. eksi sozluk nefret soylemi grubunda katiksiz bir alevi dusmani olan kunta kintenin gorev aldigi bir ortamdan ne bekleyebilirsin ki.


  • baldur2  (07.09.15 16:59:06) 
hacı gir sözlükten nickine bak leyla yazıyorsa uçmuşsundur yazmıyorsa uçmamışındır bu kadar basit bir şey için bu kadar kafa yormaya gerek yok :)


  • cthulhu  (07.09.15 21:43:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.