[]

Güzel sanatlar mi iş ingilizcesi mi

Secmeli ders olarak bunlardan hangisini secsem acaba? İngilizcem orta derecede ama gramer falan cok bilmiyorum. Derslerde de ingilizceyi ikinci sinifa koymuslar, ne sacma once iş ingilizcesi dersi olmasi. Zorlanirsam diye düsündüm ama yararli olur mu ki? Yoksa ortalamami mi düşürür sadece?




 
iş ingilizcesi. en kötü bazı kalıpları ve vocabulary öğrenirsin. sorman gereken asıl soru, güzel sanatlarda ne öğreneceksin?


  • cokponcik  (07.09.15 11:40:47 ~ 11:41:40) 
ortalamayi bosver bir seyler ogrenmeye bak derim, is ingiliccesi.


  • chaotic good  (07.09.15 11:41:24) 
aklında fikir olması açısından bir iki bilgi vermek isterim.

hoca, sınıf ortamı, materyaller vesairesi ingilizce dersini etkileyecek önemli etmenler.

yani; sen istekli olabilirsin ancak girdiğin sınıftaki öğrenciler isteksizse ve sınıfta speaking işi sadece hocaya kalıyorsa yandın demektir. siz öğrenciler olarak istekli olsanız da öğretmen eğer derse isteksizse yine yandınız demektir. ingilizce bireysel anlamda iş ingilizcesi dahi olsa öğrenilebilecek bir şey.

diğer yandan güzel sanatlarda kriter tamamen sensin. hoca isteksiz olsa bile senin çaban onu bir şeyler yapmaya itecektir. sınıftaki ortam da seni çok fazla irdelemez. kendi işine baktığın ve konuyla alakalı olduğun sürece öğrenir ve kendini geliştirirsin.
  • m murphy  (07.09.15 11:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.