[]

ne düşünürsünüz ? ne dersiniz ? hata mı ? değil mi ?

24 yaşında hiçbir kızın elini tutmamış sevgili olmak nedir bilmeyen , cinsel olarak hiiiiçbir tecrübesi olmayan bir erkek hakkında ne dersiniz ?




 
neyin hatası olsun? bir şey demem.


  • sayns  (07.09.15 03:12:38) 
Neden hata olsun. 20 yaşından önce sevgili sahibi olmak benim gözümde komedi zaten. Gerçek aşk çok istisna. Laylaylom duygular bugün ona aşık ertesi gün ötekine.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman aşkın kollarına bırak kendini açıl birine. Popüler olanı yapmak doğru olanı yapmak değil herkesin kişiliği farklı takılma böyle mevzulara.


  • cilekli pasta  (07.09.15 03:43:03) 
Hiçbir şey.


  • arnold schwarzeneger  (07.09.15 09:25:38) 
hiçbirşey demem.


  • dafuq  (07.09.15 09:58:16) 
Ben pek hoş şeyler düşünmem açıkçası. Bana pek normal gelmedi çünkü. Cinsellik olmasın tamam neyse de onca sene bir kızdan etkilenip onunla ilişki kuramamış olması bende badak izlenimi bırakır. 24 yaş az değil zira. İllaki gençler coşsun paldır küldür girişsinler demiyorum ama 16-17 yaşlarından itibaren karşı cins ile sağlıklı ilişkiler geliştirip hafiften el tutmak masumca öpüşmek falan elzemdir. Tabii bunların hepsi benim düşüncelerim, katılmayana saygı duyarım.


  • köstebek kurabiye  (07.09.15 10:00:19) 
çok büyük bir hata. intihar etmeli..


  • nrmnm  (07.09.15 10:02:09) 
Eğer istediği hâlde olmadıysa geç kalmış. Yarım erkek. Yol yordam bilmiyor, tercih edilmiyor.

Eğer kendisi cinsellikten uzak durduysa herkesin hayatına kimse karışamaz. Felsefesi budur, dini inancı bunu zorunlu kılıyordur vesaire.
  • yirmisantim  (07.09.15 13:12:47) 
hiç iyi şeyler demiyorlar. şu entryde yazmıştım (bkz: #54337176)


  • tirt star  (07.09.15 13:37:37 ~ 13:39:04) 
tabi büyük bir hata. ama telafi edilebilir. dikkat edilmesi gereken bu duygulara aç olunduğundan dolayı önüne ilk çıkan güzel kızın kölesi haline gelme sendromu yaşayabilirsin. yani kız git annenin kalbini getir dese gider getirirsin. geçmişte yaşaman gereken çocukca aşk duygularını bir kenara bırakıp daha mantıklı düşünerek kendini çok kaptırmadan ilişki yaşamak. çünkü bulacağın kız o duyguları çoktan yaşadı bitirdi sevmeye sevilmeye sevişmeye doyduğu için seni parmağında oynatabilir. dikkatli olup çevrenden yorum alıp dinlersin ilişkiye başladığın vakit.


  • kelepir  (07.09.15 17:08:42) 
utangaç, pasif felan derim. özgüven eksikliği felan da olabilir, ergenlik de kilolu ya da dişteli olan gençler böyle olabiliyor. ben kız olsam böyle adamdan uzak dururum, daha net olarak ne istediğini bilmiyordur, gerçi onca sene sevgilisi yoksa seni kraliçe tarzıda da yaşatabilir.


  • ravenudon  (07.09.15 17:17:08) 
aynı şartlara uyar şekilde sevgilimle sevgili oldum.
şuan cinsel hayatımız da normal hayatımız da süper gidiyor. harika hatta.

  • tchuck  (07.09.15 17:19:10) 
freak derim.


  • nxtrls  (07.09.15 17:42:58) 
normal bir durum.
nasıl bir ortamda yaşadığını, nasıl büyüdüğünü, nasıl değerlere sahip olduğunu bilmiyoruz. hiç umursamayıp bu zamana kadar yalnızlığı tercih etmiş de olabilir, her kıza yazıp adı eziğe çıkıp gayet dışlanmış bir tip de olabilir.
bence biriyle bir şey yaşayıp yaşamamasını değil, adam hakkında başka şeyleri araştır.
ayrıca eğer sen ilişkiler ve cinsellik konusunda tecrübeliysen güzel bir ilişkiniz olma ihtimali %10 falan.
  • birtutamkarabiber  (08.09.15 14:18:40) 
biraz geç kalmış, umarım kendisi gibi birini bulur da canı sıkılmaz derdim. ama bi an derdim sonra da unuturdum. bu konu umurumda olmazdı.


  • i ve been mistreated  (11.09.15 05:41:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.