[]

Garantiye girer mi

Arabam ile 3 hafta önce baya bi yağmur yağdığı için yolu su basmıştı oradan geçerken arabam su almaya başladı ve kendi kendine stop etti yolda. Marşa basmaya çalıştım ama çalışmadı bende çekici çağırdım evin oraya bıraktırdım arabayı. Bu arada arabam yeni sayılır Şubat ayında almıştım 8 ay oluyor dolayısıyla garantisi devam ediyor ve kaskomda var. Ertesi gün bu işlerden anlayan bir abiyi aradım olayı anlattım bana dedi boşver aracı kendi servisine götürme kasko sel bastı falan yazar aracı satarken baya bi zorlanırsın dedi bende onu dinledim sanayide ustaya götürdüm arabayı araca baya bi su girdiği için usta bana marş motorunun değişeceğini enjektörlerin değişeceğini ve de hava ve yağ filtlerinin değişmesi gerektiğini söyledi iki bin TL masraf çıkardı tamam dedim yaptırdım. Yan sanayi ürünler kullandı sizce ilerde bir sorun çıkar mı? Pişmanım şimdi kafama takıldı keşke aracı kendi servisine götürdeydim diye. Ondan sonra arabanın radyosu ve park sensörüde çalışmıyor su girdiği için şimdi bunu kendi servisine götürsem garantiden yaparlar mı? Ve yahut kasko bunu karşılar mi? Son sorum ise Arabamın garantisi bozuldu mu şimdi ?




 
garantiye zaten girmezdi ki, zaten sen de bozdurmuşsun garantiyi.. sel hasarı kasko poliçene dahilse araç ücretsiz tamir edilebilir.


  • cevizlikarpuz  (07.09.15 02:13:04) 
marka model?


  • enter saltman benim  (07.09.15 02:42:49) 
garantiye girecek bir durum olmamis ki, bu kaza yaptiktan sonra arabayi garantiye sokmak gibi bisey. Sen kaskona odetebilir missin ama onu yapmamissin ileride kayitlarda cikmamasi icin tremee kayitlarindan bahsediyorum.


  • oscar  (07.09.15 04:32:06) 
Kasko oldugunu dusunerek yaziyorum bunlari.
E usta kaskoya neden para veriliyor hic dusundun mu? Kaskoda dogal afet kapsami var. Buyuk ihtimalle sizde de vardir. Arabayi satarsan sorun yasarsin demisler 2 bin lira masraf cikarmislar. E sorun yasanacak duruma gelse araba kac lira kaybettirecekti ki seni? Simdi garantiyi de bozdurdun elinde patladi araba. Abi bi' ton para verip aldiginiz arabaya yillik 1-1500 civari kasko oduyorsunuz ve gidip sanayide yan sanayi urunlerle yaptiriyorsunuz. Ne diyelim gecmis olsun.

  • isott  (07.09.15 04:34:09) 
özel servise tamir ettirmeden soracaktınız buraya. kaskolu araba, böylesi büyük bir hasarda özel servise mi emanet edilir?

umarım kasko ilgilenir. garanti geçersizdir.
  • prodeq  (07.09.15 08:51:38 ~ 08:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.