[]

Peugeot Su Damlatma

Merhabalar,

Peugeot 301'le geri geri park ederken sağ tekerle mal komşunun moloz çuvallarının üzerinden geçtim. Araç da kiralık ve kaskolu olduğu için çok iplemedim ve zorladım.

Park ettikten sonra arabanın sağ ön uç altındaki bir vidanın yerinden çıktığını ve su damladığını gördüm. Sağ alttaki yer hafiften kırılmış. Orayı el yordamıyla düzelttim gibi. Su damlaması da kesildi.

1-2 saat sonra çıkıp baktığımda. Suyun damlamaya devam ettiğini anladım ama belli ki bir süre sonra durmuş.

Çalıştırdım arabayı hararet vs.. bir sorun yaşamadım. 1,5 saatlik köprü trafiğinde full performans klima çalıştırdım. Su olayı bununla ilişkili olabilir mi? Çok önemli midir bu olay, yoksa bir süre idare eder mi? Mümkünse iş yerine çaktırmamak istiyorum :)

Dediğim gibi sigortası var zaten ama ulaştırma'yla zaten papazım. Başımın etini yerler.

 
klimadır o klima.. aynısı symbollerde de oluyor.


  • anonymice  (06.09.15 21:52:57) 
klima +1, citroen c3 kullnaıyorum bende de oluyor bazen.


  • kuzey li  (06.09.15 21:55:23) 
bi sikim yok yani.. eyw. teşekkür.


  • marcowhisky  (06.09.15 21:58:46) 
silecek suyu hemen bitmişse silecek suyu da olabilir. çalıştırıp bi kontrol edin isterseniz.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (06.09.15 22:10:13) 
çalıştırıp hayvan gibi yıkadım ön camı. tazyikli tazyikli geliyordu gayet. hararet yapmasından tırstım ben.

bir tur atsam mı dedim de üşendim yerinden oynatmaya.
  • marcowhisky  (06.09.15 22:17:17) 
KLima biriken suyu atiyor.


  • adivar  (07.09.15 08:37:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.