[]

Sevgilide/ hayat arkadaşında en çok aradığınız özellikler

nelerdir?




 
gülebilmeli


  • evimin paspasi  (06.09.15 14:50:29) 
Olması.


  • angelus  (06.09.15 14:52:10) 
bira içmesi tabi ki de


  • anti silence  (06.09.15 14:55:15) 
geyikten anlasın, yargılamasın ve yerine göre ciddi yerine göre de rahat olmayı bilsin.


  • lvs  (06.09.15 14:58:05) 
full paket olması.


  • floydian  (06.09.15 14:58:17) 
gercekten konusabilmek, yasam enerjisinin yuksek olmasi, tarzi


  • jam  (06.09.15 15:14:37) 
tas gibi olmasi.


  • chaotic good  (06.09.15 15:16:56) 
Sadakat


  • mandalina kokusu  (06.09.15 15:21:35) 
Dürüstlük ve iyi kalplilik.
Zekâ, fikirsel yoğunluk, beyni kullanabilmek kabiliyeti.
Cinsel uyum.
Son olarak da 150-160 boylarında ve 45-55 kilo arasında olması.

Önem sırasına göre sıraladım. Gerçi fiziksel özellikleri sağlamasa hiç olmaz gibi ama bilemedim. Fiziksel özellikleri en başa da koyabilirim. Eminsizim.
  • yirmisantim  (06.09.15 15:26:56) 
memelerinin büyük olması.

ardından uyum. hayattaki en zor şeylerden biri, yaptığın espriyi açıklamak zorunda kalmak...

sen kierkegaard okurken, onun aşkım kapışmak okumaması bir de... uyuma geliyorum son tahlilde.

büyük meme demiş miydim?
  • mermize  (06.09.15 15:31:28) 
onun yanında çok çok çok rahat olabilmek, kendim olabilmek

Hayat boyu sevdiğim olacak insandan en çok (evlilik olsun olmasın) bunu bekliyorum
  • whatyougetiswhatyoudid  (06.09.15 17:35:13) 
Ramazanda da alkol tüketebilmesi.


  • boreas  (06.09.15 17:42:30) 
Fakir ve varoş olmasın da gerisi önemsiz


  • mistreated  (06.09.15 18:20:57) 
Bencil dönek yalancı olmasın yeter
Zira tüm sıfatlara sahip zat ı muhterem

  • isimmisimyok  (06.09.15 19:53:18) 
pembe nüfus cüzdanı


  • gokhan atestepe  (07.09.15 00:06:25) 
Zamanında şöyle yazmışım, kopyala-yapıştır yapayım, çok az da modifiye edeyim.

İlk baktığım şey insan olup olmadığı. Ama bu da "Adama bakarım adam mı diye" gibi değil. Biraz kelimelere dökmesi zor olan bir şey, insancıl diyebiliriz sanırım. Merhamet sahibi mi, nazik mi, duygularını rahatlıkla paylaşabiliyor mu, başka insanlar için sorumluluk alabiliyor mu, hümanist mi; bu gibi şeylere bakıyorum. Bu da erkek olduğunu unutsun demek değil. Cinsiyetiminizin getirilerini yaşayalım sonuna kadar, ben kadın gibi hissedeyim ve o da erkekliğini hissetsin benimleyken sonuna kadar. Ama her şeyden önce insan olsun olabildiğince. Bana iyi, garsona kötü davranmasın. Mütevazi olsun. Hem olduğu insana hem de olduğu erkeğe hayran olayım.

Eğitim konusunda da etiketinden ziyade kurduğu cümleler dikkatimi çeker. İki kelimeyi bir araya getiremeyen bir insanla hayatta birlikte olamam. Cümlelerini kafamda düzeltmekten karşımdakine dikkatimi veremem.

Bazı kusurları mutlaka olsun, robotluk derecesinde mükemmel olmasın; hatalarıyla sevmek isterim ben karşımdakini. Hatta o kusurlar daha da insana özgü geldiği için çok da hoşlanabilirim. Kusur derken de "Çok çapkın" gibi ilişki bitirici kişilik özellikleri değil de "Çok sakar", "Heyecanlanınca parmakları titriyor", "Şeftaliyi tutamaz, huylanır" gibi şeyler veya belki biraz daha fazlası olabilir. Birbirimizi rahat okuyabilelim, kapalı kutu olmasın; içi dışı bir olsun. Merak edecek veya ettirecek şeylerimiz olmasın. Kişiliği olsun, o kişiliğin dışına çıkmakta zorlansın. Onu tanımlayabileceğim sıfatları olsun. Örneğin, biri "kararlı" dediğinde aklıma ilk o gelsin. Başka sıfatlar da olabilir. Kendi kişiliğini kabullenmiş olsun, kompleks sahibi olmasın. Yanında rahat olayım, kendimi olduğum gibi açtığımda o da olduğu gibi açsın. Her yanımızdan doğallık aksın. Mutlu da olabilir, mutsuz da ama ikisini de yaşamayı bilsin. Bir de ten uyumumuz olsun.

Para kazanmasa da olur ama çalışma ona batan bir şey olmasın. İşini keyifle yapsın. Çalışkan olsun, parası olmasa da olur. Üşengeç olmasın.

Bir şeye hiç gelemiyorum, o da sinirlilik. Yüksek ses beni çok korkutur ve birinin sesi haklı veya haksız yükseldiğinde titremeye başlarım. Bu da kronik veya sık olan bir şeyse o insanın yüzüne bakamam. Bu sevgili değil, her insan için geçerli.
  • aychovsky  (07.09.15 02:43:21) 
İyi masaj yapması, güzel et pişirmesi. Fındık kurdu ruhu.


  • arnold schwarzeneger  (07.09.15 09:28:47) 
İster sığ deyin ister olgunlaşmamış ama en çok aradığım özellik hayvan gibi yakışıklı olması, tercihen sarışın olmasıdır. Yalan yok. Eğer yakışıklı değilse, beni heyecanlandırmıyorsa, onu saatlerce izleme isteği duymama yol açmıyorsa olmaz o iş. İsterse dünyanın en şahane karakterli insanı olsun yakışıklı değilse hiçbir önemli yok benim için. Fakat yakışıklı olup da içi boş ise ondan da kısa sürede soğurum, o da kurtarmaz yani.

Peki aradığım diğer özellikleri neler? Kaliteli bir eğitim almış olması, bol bol kitap okuyor olması, entelektüel seviyesinin yüksek olması, kibar ve düşünceli olması, mizah anlayışının benimkiyle uyuşması, kaliteli bir müzik zevkine sahip olması, en az bir yabancı dili anadili gibi konuşabilmesi, kaliteli bir aileye ve çevreye sahip olması, siyasi görüşlerinin benimki ile uyuşması, kişisel bakımına azami özen göstermesi, hayvanları sevmesi, feminist akımı desteklemesi ve süper yemek yapabilmesi.

Tabii böyle bir erkeğin Türkiye sınırları dahilinde bulunma ihtimali 0 (sıfır). Hayallerde yaşıyor bazı kadınlar... :)
  • köstebek kurabiye  (07.09.15 10:17:58 ~ 17:30:17) 
insanları herhangi bir nedenden yargılamaması, hep iyi niyetimden kaybediyorum tarzı açıklamalar yapmaması( inandırıcı gelmiyor çünkü), güzel gülsün bi de tadından yenmez.


  • muslugubozukhayrat  (07.09.15 13:28:27) 
Unmasked olsun.


  • stavro  (07.09.15 13:37:38) 
merhamet


  • yalnizliktan devren kiralik  (09.09.15 17:03:13) 
nasıl biri olduğuna değil bana ne hissettirdiğine bakarım. tek yumurta ikizi olup birinden tiksinirken birine aşk duyduğum kadınlar oldu. önemli olan frekansın tutması ve aradaki çekim. doğru erkek ya da doğru kadın yok. kimyası tutmuş ilişki var. konuşurken sıkıldığın, sevişirken tiksindiğin insanla dürüst, güzel, başarılı ve iyi diye ilişkiyi sürdürüyorsan mutsuzluk senin için normal olmalı.


  • a summer day  (09.09.15 18:07:46) 
manevi olarak işini gücünü fikirlerini destekleyebilmeli. yoksa köstek olacaksa zaten hiç gerek yok ekstra yorulmaya.


  • bıdıbıdı  (09.09.15 18:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.