[]

Bazen iPhone'un neden saçmalaması

Facebook uygulamasını kapattığım halde, yukarıda bir şerit çıkıyor ve Facebook konumunuzu kullanıyor diyor. Bu durumla karşılaşan var mı? Çözümü falan bilen?

Edit: resim ekleyeceğim, geliyor.


 
2 gündür bende de aynı şeyi yapmaya başladı. Belki app hatasıdır diye düşünüyorum.


  • yinyue  (06.09.15 00:09:49) 
Peki nasıl düzeltiyorsun bu durumda? Ben telefonu aç kapa yapıyorum. Başka şekilde düzeltemedim hiç. Konum servisini kapat aç yaptım, uçak moduna aldım, uygulamadan çıktım. Hiç bir şekilde düzelmiyor. Sadece telefonu kapa aç yapınca gidiyor.


  • gkn  (06.09.15 00:18:26) 
facebook adeta bir navigasyon uygulaması gibi konum bilgisi almaya devam ediyordur. ayarlardan privacy->location services->facebook'a girip lokasyonu tamamen kapatın veya en azından "while using the app" yapın ki app'i kapatınca lokasyon almaya devam etmesin.

normalde bu ilk defa olduğunda iphone sorar "hacı şu app arka planda hala lokasyon almaya devam ediyor. almaya devam etsin mi engelleyeyim mi?" der ve engelle dersen hallolur.
  • bk  (06.09.15 00:23:04) 
@bk zaten ayar while using the app şeklinde. Eskiden olmuyordu bu. Yeni çıktı.
Ayrıca bahsettiğin şeyleri yapmama rağmen kapanmıyor.

  • gkn  (06.09.15 00:36:59) 
Bende de swarm da oluyor aynısı. Uygulamadan çıkınca. Birkaç saniye sonra kendiliğinden gidiyor ama.


  • kakao  (06.09.15 00:52:42) 
@kakao, eskiden, facebooktan çıkınca bende de bir iki saniye kalıp gidiyordu. Artık gitmez oldu. Her zaman yapmıyor tabi. haftada iki kere falan karşılaşıyorum.


  • gkn  (06.09.15 15:14:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.