[]

Göz Kuruluğu vs. Lens

Aramaya inandım fakat istediğim gibi bir cevap bulamadım. Sürekli klimalı ortamlardayım, iş ve ev dahil. Bilgisayara da çok bakıyorum. Akşama doğru artık katlanamıyorum lenslere. O an çıkarıp atasım geliyor kurulukta ve bulanıklıktan. Oasys kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Ne önerirsiniz?




 
Bildigim kadariyla marka ile ilgisi yok. uzun sureli kullanimda lensler kuruluk yapiyor ve bu göz için tehlikeli. özellikle yatarken cikarilmasi gerekiyor.


  • 1adam  (05.09.15 23:04:39) 
senin ilacın bu.

4.bp.blogspot.com(2).JPG
  • kuzey li  (05.09.15 23:07:50) 
kuzey li +1

ben aklıma geldikçe (bir sorun yaşamıyor olsam bile) damlatıyorum.
  • sheridans  (05.09.15 23:28:15) 
Biofinity lens
Bio true solüsyon
Suni gözyaşı damlası
Masanın üstüne yayvan bi geniş kasede her gün temiz su koymak. Doktorum da yapıo.
Ara sıra pcden gözü çek kırp uzağa bak dinlendir
  • isimmisimyok  (06.09.15 01:17:13) 
Damla geçici çözüm maalesef. Bir iki sene sonra damlasız hiç bi şekilde yaşayamaz kıvama gelirsin. Tek çözümün bilgisayara bakarken lensi çıkarıp gözlük takmak. Başka türlü olmuyor.


  • roket adam  (06.09.15 01:23:57) 
Lazer.


  • selamun aleykum kitty  (06.09.15 09:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.