[]

Arrow hakkında soru - spoiler

Arrow hakkında soru - spoiler
Arrow hakkında soru - spoiler
Arrow hakkında soru - spoiler


ARada tvde denk geldikçe seyrediyorum. GEnelde Saranın yaşadığı bilinmeden önceki blümlri daha çok seyrettim.

Şu an seyrettiğm en son bölümde Oliver eveg eliyor ve Sladei görüyor. Tek gözü yok olmuş. O adada kardeştilr güya, noldu sonra nasıl böyle oldular?

Adada Çinli vardı o öldü mü? Sara nasıl yaşyıormuş? Nasıl suikastçı oldu? Oliver orda mı arrow oldu kapşon filan, vücudu nasıl yaptı?

Öyle devamlı indirip izlemeye niyetim yok. O yüzden söyleyebilirsiniz çekinmeden.

 
bunlar nazılerden kalma bı ılac gıda takvıyesı bıseyı buluyolar. slade e damardan verıyolar oluyo bı sure olıver de bırakıp gidiyo. bu da o esnada cana gelıyor benı sattı zengın pıcı dıye dolanıyor.

digerlerını ben de bılmıyorum. cinliler oldu galıba.
  • bryan fury  (05.09.15 22:06:38) 
Cinli oldu. Sara bi tarikat tarafindan kurtarilip suikastci olarak yetistiriliyo


  • yorke  (05.09.15 22:13:44) 
bu sarahla oliverin bindiği tekne battığında sarah ölmemiş, bir gemiye sığınmış. gemide de kötü adamlar falan var ama sarah kütür kütür diye birşey yapmamışlar buna. orada karşılaşıyorlar.

neyse bu oliver slade shado falan adadan kaçıyor gemiye sanırım, tam hatırlamıyorum. gemide esir alınıyor bunlar. sarahla da orda karşılaşıyorlar. sarah adamların yanında oliveri dövüyor ama kötü adamlar yokken yardım ediyor olivera. sonra bunlar kaçmaya çalışırken gemide çatışmada slade yaralanıp bilincini kaybediyor. slade yaralıyken hayatta kalsın diye süper asker ilacı enjekte ediyorlar kendisine. ama ilacın yan etkisi var. rage mode'a geçiyor ilaç kullananlar. slade ilaç alınca tepki vermiyor başta. sonra bunlar öldü diye bırakıyorlar adamı, tekrar adaya kaçıyorlar.

adada adamlar sarahla shadoyu yakalıyorlar. oliverin 2sine de pompalamışlığı var geçmişte. diyorlar seç birini, diğerini vuracaz. sarah daha güzel olduğu için muhtemelen onu seçiyor oliver, shadoyu vuruyor kötü adam.

sonra slade süper asker olarak dönüyor ilacın etkisiyle. ama kafası tam çalışmıyor hayaller falan görüyor yan etki olarak, çok sinirli bir de, net düşünemiyor. bu adada gizliden gizliye shadodan hoşlanıyormuş da oliver hatunu skerken uzaktan izliyormuş devamlı. shadonun olivera vermesine rağmen oliverin sarahı seçmesini yediremiyor, düşman oluyor oliverı öldürmeye çalışıyor. en son oliver bunun gözüne bi ok atıp kaçıyor da süper asker olduğundan öldürmüyor o ok onu.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (05.09.15 22:52:17) 
slade oliver ve bizim cinlinin kizi adada birlikte takiliyorlar.
bu sirada slade o cinlinin kizindan hoslaniyor ama bunlari takip eden bir adam var. o kizi olduruyor. slade da bunun suclusu olarak oliveri goruyor.


sara kazadan sonra bir gemi tarafindan kurtuluyor fakat normal bir gemi degil.

daha sonrada kardeslik denen bir olusum tarafindan pskopat oluyor.

Evet cinli öldü.

oliver orada bir seyler ogreniyor ama 2.sezonun sonunda kayboldugu yillar boyunca o adada yasamadigi ortaya cikiyor.

kapson olayi sehirde suclularla savasma falan sehire geldigi zaman olsuyor.
  • yuz kiloluk bir zenci  (05.09.15 22:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.