[]

1 Ay İçin Korsan Taksici Aranıyor

Canım duyuru,

Bildiğiniz güvenilir, düzgün Korsan taksici varsa paylaşabilir misiniz?

Arkadaşımızın annesi kanser hastası. 30 gün boyunca hergün yaklaşık 20 dakika radyoterapi görecek. Hergün Çekmeköydeki evlerinden Göztepe deki hastaneye getirip götürecek güvenilir birisi gerekiyor bir hafta içinde.

Çekmeköy de arada derede bir yerde sitede oturdukları için taksiciler bulamıyor, bir de teyzemiz sürekli başka başka taksicilere tedavi sonrası halsiz halde adres anlatmaya çalışmasın, sigara içeni çıkar, asabisi çıkar o haliyle uğraşmasın istiyoruz.

bir de işin finans boyutu var. normalde gidiş dönüş 80 tl tutuyormuş taksi. 30 gün için 2400 tl tutuyor yaklaşık. Onun yerine ay boyunca güvenilir tek bir taksiciyle yaklaşık yarı fiyatına yakın gidip gelebilirse biraz daha kolaylaşmış olacak her şey.

Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar.

Sağlıcakla kal duyuru..

 
Hiç bulamazsanız Über'e bakmanızı tavsiye ederim ardından ordaki sürücüye aynı bu durumu anlatın size bi fiyat biçecektir. Geçmiş olsun.


  • Mcfly  (05.09.15 20:43:10 ~ 20:43:29) 
@Mcfly, teşekkrler. ber aklımıza gelmedi hiç, oraya da bakalım..


  • su olsam ates olsam  (05.09.15 20:59:09 ~ 20:59:16) 
Saatleri belli mi acaba? Saat kac ile arasi?


  • balpolen  (05.09.15 21:19:35) 
@balpolen; saatler belirsiz doktorlar ertesi güne saat kaça randevu verirlerse.
ama genel olarak saat 16:00 yı geçmeyecek bir saat olur.

  • su olsam ates olsam  (05.09.15 21:28:31) 
ozel servislerle konusun kesinlikle. Sabah servisinden sonra aksam servisine kadar kahvelerde orada burada oturuyorlar ve ara saatler icin deli gibi is ariyorlar. istanbul servis dolu ozellikle kendi sitelerine gelen kurumsal yerlerde calisan servislere bakin


  • oscar  (06.09.15 03:40:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.