[]

ikinci el araba alımı

merhaba değerli duyuru ekibi. biraz para biriktirdim. peder beye köyde kullanması için hediye bi araba muhtemelen toros alma gibi bi isteğim var. daha önce hiç araba almadım. nasıl bi yol izleniyor. yetkili servis falan bakar mı 15-20 yaşında bi arabaya. tamirciye götürsem onun referansıyla araba alınır mı? plaka falan nereden sorgulatabilirim. veya nasıl bi yol izlemem gerekir. yardımlarınız ve vakit ayırdığınız için teşekkürler.
bu arada istanbuldan bakıyorum, eğer varsa tanıdığınız yeşillendirirseniz sevinirim.



 
1- Bu işlerin afedersin " kaşarını " bulmadan alma.
2- İyi bir arkadaş olur, akraba olur. Mutlaka biriyle giriş bu işlere.
3- Servis felan gerekmez tabi ki. O bulduğun kişi mutlaka bir ustası vardır sanayide.
4- Artık torosların km'sini sorgulatamazsın herhalde. Ne doğrudur, ne de sana bir şey ifade eder.
5- Galeriden alma. Vaktin varsa kışa doğru al.
  • hicunutmam  (05.09.15 17:41:08) 
her hangi bir sanayiye tanidik bir ustaya gotur ekspertiz yaptirt arabaya. Usta her yerine bakiyor arabanin. Aracin neresinde boya var yok hepsine tek tek bakiyor. Plakayı yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. Ama bildigim kadari ile istanbulda ikinci el arac piyasasi cok sikinti baya bi hile var bu ikinci el piyasasinda kimisi aracin km si ile oynuyor kimisi bilmem baska hileler ile aracini susleyip satmaya calisiyor.


  • atcapar  (05.09.15 17:44:28) 
toros tipi araçları ekspertize falan sokmaya gerek yok. sadece motoruna baktır. tamirciler anlar. motoru iyiyse alırsın. plaka falan sorgulatmana gerek yok. 20 yaşındaki arabadan ne bekliyorsun. benim arabanın plaka kaydında hiç bir kaza görünmüyor ama arka ve önde vuruk var. aldım ben...
peder beyin olduğu il ya da ilçe çevresinden bakarsanız arabalara mutlaka bir tanıdıkla gitme şansını da yakalarsınız. istanbul'da falan bakmayın derim.

  • gotic  (05.09.15 19:34:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.