[]

Napıyorsunuz

Ablamla balkon da oturuyoruz, geçen haftadan kalma teqila bide j&b var
Bi şat atıyoruz arkasından viski ye devam , üniversitedeki kız arkadaşım
Evlenmiş ankaraya tayini çıkmış , bakmıyayım diyorum içtikçe ona bakıyorum face den
Siz de durum ne?

 
Yürüyorum, kendi kendime konuşuyorum, arada kedi köpek denk geliyor onlara da bir şeyler söylüyorum .


  • nasrettinhoja  (05.09.15 01:41:57) 
ayran içiyorum. zamanında bi tivit atmıştım, aldı başını yürüdü bayağı. şimdi onu favlayan, rt'leyenlere falan bakıyorum.


  • oğlum çok zor lan  (05.09.15 01:41:58) 
kulağım öteki günemde(habertürk) gözüm bilgisayarda bira içiyorum. biraz müzikle uğraştım mola verdim. sonra biraz daha uğraşıp film izleyeceğim. keyfim yerinde özetle.


  • reverse engineer  (05.09.15 01:42:10) 
boşver bizi, ablana ayıp olmasın. Koy telefonu cebe.


  • okumayi sevmeyen okur  (05.09.15 01:42:22) 
beni terk edip aynı gece eski sevgilisine dönen eski sevgilimin ve sevgilisinin tweetlerine bakıyorum. atlatamadım hala. rebound kralı oldum aq, santavit oldum. yapılır mıydı bana be :)


  • kayan kayin  (05.09.15 01:44:20) 
koray avcı dinliyorum.


  • aydogank  (05.09.15 01:44:52) 
benim için de iç cardozo. arkadaş erasmus'a gittiydi iki hafta önce, onunla konuşuyorum facebook'ta. futbolgrad'a bakmıyordum bir haftadır, son yazıları okuyorum bir yandan. onları bitirdikten sonra ekathimerini'ye göz gezdireceğim biraz, bakiyim göçmenler ve yunan dostlarımız ne yapmış. ondan sonra da eurobasket'le ilgili bi şeyler okurum, bakarım herhalde. fm 2015 altta, en son da ona geçerim. benfica'ya içerde 4-1, dışarda 3-0 yenildik amk zora soktuk gruptan çıkma şansımızı. ilk iki maçta 4 puan almıştık halbuki ne güzel. o kadar aptal bi fikstür var ki 20 gün maç yapmıyosun sonra 10 günde 4 maça çıkıyosun. yavrum pjanic öldü, totti'yle de rossi'ye zaten emekli aylığı bağladık artık. peheey.


  • der meister  (05.09.15 01:46:04) 
Evlenmiş gitmiş artık deşme ve sil sosyal medyadan yada takibi bırak ,kafa karıştırma bak yoluna (Söylemesi ne kadar kolay)Belirsizlik daha kötü be dost.Mark nerden çıkardın şu dalgayı oturduğum yerden moralim 0ın altına indi, sebepsiz.


  • Golden Ratio  (05.09.15 02:03:38) 
Gunduz yilan gordum pencerede. Simdi ayni yerde fare var. Yazliktayim. Uyuyamiyorum. Korkuyla karisik tiksinti var. Soru sordum cevap bekliyorum.


  • ekonometri okuyan adam  (05.09.15 02:06:51) 
Whatsapp yeşili yanıp duruyor, bakmama engel olmak için sorudan soruya geçiyorum duyuruda. Çok iyi, mutlu hissettikten sonra gelen daralma, huzursuzluk vardır ya ondan çöktü, uyku da kaçtı.
Ablana ayıp olmasın diyen arkadaşa da sonsuzjkatılıyorum, muhabbetin arasına telefon sokmamak lazım her ne akdar başaramasak da.

  • oranjlaturanj  (05.09.15 02:56:51) 
lol atıyordum sıkıldım evde, tek başımayım, sahile çıkıp biraz yürüyeceğim tek başımaa, bi kahve sigara yaparım...


  • anil  (05.09.15 03:07:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.