[]

Cep telefonu tarifesi önerisi

Selam ahali. Bu tip sorulardan çokça soruluyo biliyorum. Sakıncası yoksa bi tane de ben sorcam. Hem kendim hem de validem için.

Şimdi ben, avea kontürlü bi hatta sahibim. Her seferinde 250 yüklüyorum. 3-4 yüklemedir kontür yüklediğim tarihlerle bittiği tarihleri de işaretliyorum cep telin takviminden. En az 3 hafta en çok da 5 haftada kontürlerin bittiğini görüyorum. yani ortalama ayda 45 lira gidiyo. Korka korka konuşan, dikkat eden de biriyim. Yani günde ortalama 3 dk falan konuşuyorum. Haliyle hediye gelen 150 sms'in de , diğer operatörler tarafından aranınca avea tarafından 10 kontürle ödüllendirilmemin de yalan olduğunu düşünüyorum. Bana şöyle ayda 50 sms ve her yöne 100 dakikayı 20-30 liraya mal edecek bi seçenek yok mudur?

Bi de valide hanım avea kontürlü hattını sınırsıza çevirmemi istiyo. Şehir dışında okuyan kardeşimle ve babamla rahat rahat konuşmak istiyo. Hatta ev telefonunu da kullanmayıp evden eve görüşmeleri de bu hat üzerinden yapmak istiyo. Onun da ayda konuşacağı tahmini 500 dakika falan. Aveanın sınırsızı olmuş 77 lira. Bunu dışında güzel bi seçenek var mıdır?

Bu iki duruma uygun çözümler bulmuş, rahat rahat konuşan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

 
Vodafone'un vodafonlular ve sabit hatlarla sınırsız, diğer operatörlerle 750 dakikalık tarifesi 50TL.

Avea'nın her yöne kamu tarifelerinden birinde avealılarla 1250 dakika, sabit hatlar ve diğerleriyle 250 dakika olan tarifesi 30TL.

Turkcell'in kamu tarifesi her yöne 1500 dakika 45TL.

YAlnız avea ve turkcell'in ne yapacakları, tarifelerlerin nasıl suyunu çıkaracakları belli olmaz. Uyarmadı demeyin. Yıllarca telsim ve vodafone'da kullandığım tarifede başlarken bilmediğim hiçbir değişiklik yapılmamıştı.

Şu anda aveanın 1250'ye 250 dakikalık tarifesindeyim, henüz hiç faturam gelmedi, bakalım nasıl olacak.
  • 44  (29.09.09 20:56:55) 
MEsajla ilgili olarak:

www.turkcell.com.tr

www.avea.com.tr

Vodafoneda mesajla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım.
  • 44  (29.09.09 21:07:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.