[]

Hanımlar, hanımlarımız

Melaba.

Sevgili hanımlara bir sorum olacaktı da.

Şimdi biliyosunuz, internette çeşitli şekillerde size asılıyorlar, asılmıyorlar demeyin, durum belli. Hah işte o asılmaların ne şekilde gerçekleşmesini isterdiniz? yani bir erkek gelip size ne yazmalı ki bir dusunesiniz bu adam necidir napmakta diye?

Teşekkürler.

 
Mumkunse yakisikli erkekler tarafından gerçekleşmesini isterler, o zaman butun asilmalar cok "tatli"
")

  • baharat  (04.09.15 13:39:46 ~ 13:40:26) 
ne yazarsa yazsın, çok sıkılıyorsam cevap veririm.
sözlüğü kastediyorsan, dişi olduğunu belli etmediği bir entry üzerinden soru sorabilirsin, rahatsız edici olmadığın sürece merak uyandırabilirsin.
öptüm kib by
  • somethinginthewayshemoves  (04.09.15 13:39:55) 
Ortamı kurduk, şimdi sıra yürümekte diyorsun...

cevap: asıldığınızı belli etmeyin canım benim, sadece merak edin onun düşüncelerini, hayatını, hissettiklerini. Gerisi gelir.
  • kaymaktutmayansicaksut  (04.09.15 13:44:25) 
Entry üzerinden mesaj atmak +1

Bi kere yazarsin belki muhabbet uzamaz. Bi kac gun sonra baska bi entrysinden yine mesaj atarsan "konusmustuk biz bunla ya" diye hatirlanirsin. Sonrasi sohbet muhabbetin taraflari acmasina kalmis.
  • rayde  (04.09.15 13:46:01) 
Entri uzerinden mesaj atmak -1500.
En sevmedigim seydir. Madem niyetin belli neden kiviriyorsun? Nasilsin de, entrylerini okudum merak ettim, tanisalim mi de? Ya da bostayim zaten birileriyle tanismak istiyordum bir kahveye ne dersin de ama ayak yapma. Net ol, canimi ye

  • balpolen  (04.09.15 13:54:07) 
Benim zibilyontane fakbadim var alt metinli duyuru acmayanlarla konusuyorum genelde.


  • Hersheys  (04.09.15 14:02:05) 
Ayrıca bana asılmayın evlenmek istiyom ben, yaşlandım.


  • Hersheys  (04.09.15 14:02:53) 
Entry üzerinden ve bilimum yerlerden yürümek bende tam tersi etki yapıyor, sevgilim olmasa bile birisi yürüdüğünde itici gelir.

Buna rağmen, kimseye yürümemiş ve asılanları da tersleyen birisinin bu cool tavrı çok hoşuma gitt, hatta adam sözlük celebritysi çıktı yürüyen yürüyene, hiçbirine de yüz vermiyor. ben de bunları bilmeden bayağı bayağı yürüdüm, hatta beni tersler diye korkarak yürüdüm o derece, onun da bana hep ilgisi varmış, sevgili olduk :)
Üstelik eski yazdıklarına baktım da fii tarihinden beri biraz aksiymiş zaten :)
  • pofudus  (04.09.15 14:13:30 ~ 14:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.