[]

duyuruyu bırakıyorum kalanların da allah belasını versin

dedikten sonra geri dönüp aynı nickle hiç bir şey olmamış gibi takılanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

son zamanlarda moda oldu sanırım, adam benzer başlıklı bir duyuru açıp altına 5 paragraf döşüyor, 3 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi ortalıkta dolanmaya devam ediyor. e 3 gün önce duyuruda takılanları seviyesizliğinden tut kezbanlığıyla, asosyalliğiyle yerden yere vuruyordun ya şimdi noldu?

bu arkadaşların amacı dikkat çekmek mi yoksa gerçekten bırakmaya niyetlenip beceremediği için tükürdüğünü yalamak mı?

 
bi anlık sinirlenip gemileri yakmak sanırım. en temizi hiç hissettirmeden, başlık falan açmadan bırakmak. o zaman geri gelsen de kimse "niye geldin, hani bırakmıştın?" diye sormaz :)


  • damdanakan  (04.09.15 12:28:51 ~ 12:29:03) 
İlginin dayanılmaz çekiciliği.


  • harvey  (04.09.15 12:34:07) 
Burayı bir alışkanlık, öyle ya da böyle bir zaman geçirme aracı, bir iletişim ortamı ve hepsinden öte bir ihtiyaç olarak gördüklerini düşünüyorum.

Ha duyuruyu terk edip aynı nickle geri dönenler, ha başka nick alıp tanınmamaya çalışanlar hakkında aynı düşünceye sahibim.

Aynı nickle geri dönenler en azından kendi kararının bir şekilde arkasında dururken - bu karar ayrılma kararı sonrası dönmek de olsa- farklı zilyon tane nickle burada takılanlar hakkında düşüncem aynı değil. Ortamdan saygı ve düzey beklerlerken düzensizliğe katkıları olduğu kanaatindeyim, dolayısıyla hayır, sempati beslemiyorum.

Ha, şu var, anonim takılmak isteyebilir, hakkıdır. Ancak burada eski üye olup da veyahut buraya bir şekilde yolu düşüp de, o zamanlardan kafasına taktığı insanlara gelip yeni nickle saldırmak veya ortamı kokladıktan sonra yeni hesap alıp trollemek işin çirkin tarafı bence.
  • kaymaktutmayansicaksut  (04.09.15 12:39:21) 
ben bi kere ara vericem diye yazmıştım. asla "duyurunuz batsın ulen!" diye değil de, insanlar bana destek olsun diye. hani olur da görürlerse buralarda cevap yazdığımı, duyuru açtığımı, uyarıp beni teşvik etsinler diye. o aralar işim gücüm sıkışıktı, projelerim vardı tamamlemem gereken. kimse destek olmadı amk :((

ama öteki türlüsü, bence: ilgi çekici olmak
kenmaksan.rehberalem.com
  • loveinaflipbook  (04.09.15 12:39:42) 
duygusal pezevenkler diyorum ben


  • Alt4y  (04.09.15 12:40:04) 
@dude; ben sayıdırıp gidenleri kastediyorum senin alınmana gerek yok.

efendi efendi veda edip sonra pişman olur dönersin eyvallah, ama giderken "hepinizden tiksiniyorum buradaki herkes seks peşinde koşuyor, duyuru kızları çok kezban, seviye düşük, sorulara tatmin edici cevap gelmiyor, erkekler her gün taciz ediyor (özellikle bunu söyleyen yaşlı bir kezban vardı, gidiyorum dedi gidemedi)" deyip duyuru ve buradaki insanları yerden yere vurduktan sonra tekrar gelir burada takılmaya devam edersen bu evet tükürdüğünü yalamak olur. ortam aynı, seviye aynı, kullanıcılar aynı, neden bu seviyesizlikte takılmaya devam ediyorsun o zaman?
  • tolga asp  (04.09.15 12:41:22) 
Loser dolu buralar.


  • arnold schwarzeneger  (04.09.15 12:43:37) 
İlgi orospusu olduklarını düşünüyorum ben. Ki böyle yapanların genelde bu karakterde olduğu duyurudaki veya sözlükteki mevcut hallerinden de çok belli oluyor. Ha mesela sessiz sedasız gidip 3 ay sonra geri dönenler de var, onlar ne güzel insanlar işte.


  • angelus  (04.09.15 12:46:38) 
ilgi çekmek+1 de diyeyim ek cevap olarak. Genel itibariyle ''Ben gidiyorum.'' duyuruları açmak mantığıma yatmıyor.

Madem sevmiyorsun burayı, madem şikayetçisin, çeker gidersin veya çözüme katkıda bulunur, buranın sevmediğin ortama dönüşmesine engel olursun. İspiyon yaparsın, başkasının duyurusunun altına işeyenleri uyarırsın, kendin bu hareketleri yapmazsın vb.
Ha, şikayetçi isen duyuru açıp ''Ben gidiyorum.'' demek ''kısmen'' mantığıma yatıyor; derdin var ortamla, ifade etmek istiyorsun; ama bu noktada da sevmediğin dolu insana veya ortamın kendisine atarlanmak neyin nesidir? Zaten sevmiyorsan insanlar da sana bayılmıyor demek ki.

Git arkadaşım, bize ne?
Samimi olduğun birkaç insana özelden mesaj atıp ben hesabı kapatıyorum canlar yazarsın, istersen iletişim bilgilerini verir hesabı kapatırsın.
  • kaymaktutmayansicaksut  (04.09.15 12:54:57) 
gitmek istiyorsa gitsin gelmek istiyorsa gelsin arada olur öyle bizim kapımız herkese açık


  • basond  (04.09.15 13:02:41) 
Kim olduğunu bilmediğim insanlar çıkıyor yok ben bırakıyom diyor, yok geri dönüyom diyor. Ee bana ne? Bırakıyosan bırak niye ilan ediyon. Çok da umurumuzdaydın. Kimsin ya... Bırakmak nedir, çıkış yapar bi daha girmezsin.
Çok önemli insan sanki de davulla zurnayla uğurlanacak. Özetle bu bırakma olayını çözemedim ben.

  • mistreated  (04.09.15 13:16:29) 
Salak salak hareketler diye düşünüyorum. Çünkü banane onun yazmak istemediğinden, sıkıldığından vs vs.. Kendini nimetten sayıp vedalar bilmem neler.

Iyy tam mallık.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (04.09.15 13:20:36) 
fikri değişmiş diyorum geçiyorum. çok ilgilendirmiyor beni, o yüzden bir saat onlarla ilgili tanım kasmıyorum.

not: hesaba ihtiyacı olan varsa özelden yazsın ucuza ayarlarım bir şeyler :D böylece insanlara dert olmazsınız. seçme nicklerde fiyat artar...
  • air  (04.09.15 13:22:31) 
bu arkadaşlar duyuru'ya ve kendisine haddinden fazla anlam yüklüyor.
gideceksen git, ara vereceksen ver. bunu duyurmana gerek yok. kimse sen gidiyorsun diye özel birşey hissetmeyecek, yazdığın veda metnini okuyup okuyup içlenmeyecek.

– "ben gidiyorum." "beni de yendin duyuru." "hepiniz sahtenisiz, yozlaşmışsınız, daha fazla dayanamayacağım."
– la s.ktir git anasını satayım, sen kimsin. ne yapalım yani gideceksen. tarikat şeyhisin de müritlerine mi veda ediyorsun nedir yani.

bunlara kızmıyorum, kınamıyorum da.
  • battal gemalmaz  (04.09.15 13:32:12 ~ 13:41:45) 
hakkaten var mı böyle insanlar ya. komikmiş:)


  • victum  (04.09.15 13:39:04) 
benim bu. bırakmıştım 3 yıl önce sanırım. yeni geldim işte. yine bırakırım.yine başlarım. ikiside benim kararım.

ama geride kalanlara demedim bir şey..

moderasyona kızmıştım. değişmiştir 3 senede heralde. yeni geldim. değişmediyse de yine bırakılır, benim buraya muhtaç olduğumdan daha çok burasının bana(sana) ihtiyacı olduğunu kabullenmeli. bir sorar 5 cevaplarız çünkü.
  • stevie  (04.09.15 14:06:07) 
Duyuruyu bırakıp geri dönmek değil de bunun için duyuru açmak aşırı saçma. Yokluğunu fark edecek, muhabbetinin olduğu insanlara mesaj atarsın da herkesin gözüne sokmanın bir anlamı yok. Insanlar burayı kişisel blogları sanıyorlar herhalde.


  • pike  (04.09.15 14:07:21) 
Facebook hesaplarını dondurup dondurup açan tipler bunlar. İlgi orospusu+1


  • kibrit  (04.09.15 15:39:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.