[]

Ataturk havalimani freeshop

Ucaktan indikten sonra nerede oluyor bu? Cikip gitmeyelim yanlislikla. Bi de ne alinir ki buradan? Icki alicam da baska ne alinir? Var mi fiyati ucuz olan, cok ihtiyacim olmasa da en azindan ucuzdu da aldim diyebilecegim bi seyler?




 
valizleri almadan orada, görmemen imkansız. Çikolats alınır bazen 3 lu fln çok uyguna fiyatlar oluyor


  • oscar  (04.09.15 03:34:34) 
kaçırman imkansız baggage claim'in dibinde. oscarın dediği gibi bazı çikolatalar uygun oluyor, kampanya falan varsa onlara dikkat et. bazı parfümler de çok ucuza denk gelebiliyor, kozmetiklere göz atarsın.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (04.09.15 03:40:48) 
parfüm! çok ucuz oluyor.


  • makarnacanavari  (04.09.15 11:03:25) 
tr pahali. gitmeden fiyatlari not al, gittigin ulkedekiyle karsilastir. muhtemelen orasi daha ucuzdur, ordan al.


  • brkylmz  (04.09.15 11:10:08) 
Arkadaşların baggage claim dedikleri, hani dönen bir platform var ya, valizeler çıkıyor, bekliyorsun seninkini, oranın karşısında. hatta ben valizim nasılsa hemen çıkmaz diye önce free shop a gider gelirim.
sigaralar da nisbeten uygun diye biliyorum, bir de bazı ithal güzel çikolatalar oluyor.
bu arada alabileceğinizin de bir sınırı var ona dikkat edin. yani gidip de istediğiniz kadar içki alamıyorsunuz.
  • innerbliss  (04.09.15 11:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.