[]

İstanbul'dan Sarımsaklı(Ayvalık)'a Uçakla Gitmek

Merhaba, ben otobüsten nefret ederim de, şimdi burdan uçağa binsem, edremit'te insem, ordan da otobüse binip sarımsaklı'ya gitsem nasıl olur? Edremit-Sarımsaklı arasını nasıl yapıcaz, kaç saat sürer?




 
havaalanında in. burhaniye ye gel. burhaniye otogardan sarımsaklı otobüsüne bin. 45dk filan sürecek yol. ha otobüsle hiç uğraşmayayım dersen havaalanının önünden midibüsler geçer. üzerinde körfezbirlik yazar. ayvalığa gider yol 1 saat sürer. ayvalıktan indirdikleri yerden bi minibüs daha yaparsın 20-30 dk da sarımsakkıya inersin. otobüs yapacam dersen dikkat et çünkü ayvalığa yakın bi yerde 30 dk mola veriyor çoğu orada 30 dkan boşa gider. en iyisi körfezbirlik bence.


  • ergenpezeveng  (03.09.15 21:28:50) 
hocam peki ne kadar körfezbirlik? edremit havaalanının önünden geçiyor di mi?


  • jangbogo  (03.09.15 21:30:26) 
havaalanının önünden geçiyor. valla 10tl den az 6.5 ya da 8 olması lazım heralde ya. havaalanın kapısına yürü otoyola orada bekle sor zaten yönlendirirler. binince 1 ayvalık de son durakta in yönlendirirler. indiğin yerden sarımsaklı dolmuşu var 3 4 tl bişey olması lazım.


  • ergenpezeveng  (03.09.15 21:35:44) 
borajetle gidersen ücretsiz servisi var ayvalığa. pegasus da servis başlatmış sanırım ancak ücretlidir.


  • inheritance  (04.09.15 09:31:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.