[]

Pasaport çıkartma

Eşim için ilk kez, benim icin yenileme olacak ama nasıl oluyor şimdi, cipli falan mi cikartacagiz? E-pasaport diye bir şey varmış, o nedir? Bir de kac günde falan çıkar acaba? Harc odemesini emniyetten de yapabiliyor muyuz, yoksa bankaya mi yatirmam lazim illa? Ankara'dayiz.




 
harç ve defter bedellerini ziraat bankasından ödüyorsunuz.


  • karlmarx  (03.09.15 21:11:26) 
Internetten başvurup randevu almış sonrası parmak izi alınmıştı bizde. O arada harcını ödedik aynı binada. Birde Hazırlanması gereken belgeler var Biyometrik foto filan. Tüm bunlardan 1 hafta filan sonra Postacı getirdi pasaportu eve


  • infernalcadre  (03.09.15 21:12:18) 
Peki randevu almadan gitmek mümkün olmaz mi?


  • vercingetorix  (03.09.15 21:34:54) 
Randevu almadan da gidebilirsiniz sabah en erken saat gidip siranizi alir beklersiniz.

Odemeyi ankaradaki emniyetin icerisinde yaptık. Siz normal belgeleri hazirlayin baska bir seye gerek yok. 1 hafta sonra elinizde olur.

Giristeki bankodan alacaginiz sira numaranizla once parmak izi sonra odeme ardindan da belgeleri vermek icin diger vezne sirasi bekleyeceksiniz kaybetmeyin.
  • stereoseyfi  (03.09.15 22:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.