[]

Septum deviasyonu

Geçen hafta pazartesi ameliyat oldum. perşembe tampon çıktı ve hala nefes alamıyorum. İliadin vermişti doktor tamponlar çıktıktan sonra. İki üç kez falan kullandım onu, etkisi geçince normalden kötü oluyor diye. Şu an hala nefes alamıyorum. Her iki burun deliği tamamen tıkalı sayılır. En iyi durumda ameliyat öncesi ile aynı oluyor. İstanbul trafiği ve sıcak ile birleşince delirdim iyice. Var mı bu konuda tecrübesi olan? Geçer mi bu yoksa doktor eksik bir şeyler mi yapmış gibi? (Konka küçültme gibi)




 
iliadinle daha iyi oluyorsa muhtemelen zamanla iyileşir. ama eksik bir şey var mı vs sorularını burada kimse yanıtlayamaz çünkü bakmak değerlendirmek gerekir yani.


  • fayfim  (03.09.15 18:21:46) 
ben de geçen sene bu zamanlarda olmuştum konka küçültme operasyonuyla birlikte.

ödem vardır, o yüzden nefes almanı zorlaştırıyordur. 1 aya daha rahatlarsın diye tahmin ediyorum.
  • victum  (03.09.15 18:29:06) 
Az önce burun kıllarını tamamen kesip ayna ile bakmaya çalıştım. Devasa bir et parçası sağ burun deliğimin içini tamamen kapatmış durumda :/


  • synesthesia  (03.09.15 18:33:33) 
ödemlidir hocam şuanda şişkin olması çok normal. o ödem indikten sonra değerlendirilecek daha çok yeni.


  • fayfim  (03.09.15 18:37:53) 
devasa et parçası, kemikten yani ortadan mı çıkıyor yoksa dış burundan mı çıkıyor? kemikten çıkıyorsa ödemdir.


  • victum  (03.09.15 18:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.