[]

fırın poşeti kullanımı

küçük bir fırınım var, alttaki linkteki gibi. fırın poşeti alıp yemek yapma planım var. domates, soğan, sarımsak, tavuk göğüs filan tüm malzemeleri zeytinyağına yatırıp poşete tıkıştırsam, kaç derecede kaç dakika pişirmeliyim?
poşetin ağzını tamamen kapatıyoruz değil mi, patlamasın sonra rezillik çıkar temizlik açısından.

www.google.com.tr

 
ambalajında 200 derece üstünde kullanmayın yazıyor. ağzını bağlayın, kürdan ile birkaç yerini delin. patlamaz.


  • inheritance  (03.09.15 14:44:54) 
poşetten çıkan ufak kilitle bağlıyorsun ağzını ama poşette de yazar zaten kürdanla falan 5-6farklı yerine ufak delikler açıyorsun hava alması için yoksa patlar. Ufak fırınlarda en az 200 dereceye ayarla derim, süre olarak da 45-50 dakika yeterli olur bence. Tavuk göğsü yerine kemikli et kullanırsan -büyük ise kasap veya markette parçalatmanı öneririm, zor değil gerçi sen de yapabilirsin-, daha lezzetli olur. z.yağına yatırmak yerine z.yağını abartmadan sevdiğin baharatlarla bu tüm malzemelere işleyip buzdolabında 3-5 saat bekletirsen daha lezzetli olur. Ufak doğranmış patates de bu tüm baharat-yağ ile karıştığında muazzam olur ayrıca. Un falan kullananlar var bence gerek yok.


  • candanag  (03.09.15 14:48:46 ~ 14:49:41) 
tavuk için 200 derece 45 dakika... bu arada güzel tercih nasıl canım çekti ımmmffffsss


  • inspectorjavert  (03.09.15 14:52:10) 
üst rafa koymayın, poşet şişeceği için üstteki ısınan resiztans borularına değmesin.


  • whoosie  (03.09.15 15:13:38 ~ 15:14:04) 
ben içine azıcık su da koyuyorum, 1-2 çorba kaşığı kadar.


  • innerbliss  (03.09.15 15:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.