[]

Bos Ev Odasina Tavsiye?

Merhaba creative, ozgun, siradisi insanlar :) (bak o kadar yag cektim)

Evimizin bir odasi bos ve biz de orayi calisma odasi, atolye gibi duzenleyelim dedik. Boyle girince rahat hissettiren, laptopunu alip calisabilecegin, kitap okuyabilecegin falan.

Akliniza gelen fikirler, oneriler varsa ya da ne biliyim internetten gordugunuz guzel ornekler varsa ne de guzel olur.

Tesekkurler simdiden

not: odanin sekli semali : i.hizliresim.com

 
şurada kafa yormuştuk;

eksiduyu.ru
  • tolga asp  (03.09.15 14:04:31) 
@tolga
orayi okudum hocam. oda biraz daha buyuk, penceresi de var. bir de cok genel yazilmis orda, varsa biraz daha spesifik bi oneri cikar mi acaba diye seettim. "bak su kitaplik guzel" "masayi duvara daya ya da ortada olsun vs" (buldun bunuyosun demeyin, belki su gunlerde ugrasan birileri vardir gozune carpar diye :)

  • brkylmz  (03.09.15 14:13:13) 
ben işsiz olsam, yeterince canım da sıkılsa o odayı komple ahşaptan yapardım. mesela kendi ellerimle palletten yaptığım koltuk, yine paletten sehpa, boydan boya ahşap kitaplık (azıcık şekilli olabilir),hatta ince tahtadan dekoratif bir halı bile olabilir (birbirine ince halatla tutturulacak). duvarlara da retro bir şey uyar mı uymaz mı ona kafa yorar sonradan yapardım herhalde.

neyse senin zevklerini bilmediğimden fazla açılamıcam ama takip ediyorum konuyu :)
  • tolga asp  (03.09.15 14:32:50) 
@tolga
hocam o kadar vakit olmayacak sanirim. ha acelesi de yok o odanin, hemen bugun yapmamiz da gerekmiyor ama tabi ne kadar hizli ve guzel o kadar iyi :)

olculeri de ekledim belki biri milimetrik oneri verir diye :D ya da camin onune sedir koy, kitapligi duvara yasla falan gibi.
  • brkylmz  (03.09.15 14:50:55) 
www.realsimple.com
www.housebeautiful.com
freshome.com

hocam şuralardan kopya çekin. sonra ikeadır koçtaştır oraları gezin. linklerdeki gibi sitelerde beğendiklerinizden hangilerini piyasada bulabiliyosunuz, bulamadıklarınızı sanayide yaptırabilir misiniz, neyle neleri kombinleyip kendi özgün tarzını yaratabilirsiniz, bütçeniz ne kadarına yetiyor ona göre hazırlayın odanızı. sonra haber verin bize, güle güle oturuna gelip bi çayınızı içelim.
  • halanne  (03.09.15 14:53:00) 
abi o zaman bir kilim ser sözlük odası yapalım orayı, her hafta sabahlamalı zirve düzenleriz. wifi koysan yeter başka bir şey istemez :)


  • tolga asp  (03.09.15 15:04:46) 
@halanne
hemmen bakiyorum, iste boyle gorsel oneriler cok daha ise yariyor cidden. dedigin gibi ikea'da olmadi marangozda yaptirilabiliyor begenildikten sonra. cay kismi en kolayi :)

@tolga
sabahlamali zirveye hanim izin vermez de cay kahve icmeye basimiz ustunde yeriniz var :)
  • brkylmz  (03.09.15 15:13:39) 
Bol bitki çiçek ferforje beyaz raf gibi aksesuar gibi bişiler. Ferforje kitaplık olur saksılı bisiklet olur vs bi adet geniş kanepe bi adet alt tarafına kitap konan üzeri cam yayvan orta sehpa
Ve içinde kum taş koza vs olan devasa vazolar

  • isimmisimyok  (03.09.15 22:45:35) 
Pencereye de fransız işi perde


  • isimmisimyok  (03.09.15 22:46:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.