[]

telefonda birsürü hata var servis hepsini bir ezikliğe bağladı

Arkadaşlar telefon note 3 neo. Sorunlar şunlardı;
-aşırı ısınma
-şarjda kapanma
-ekranın yarısının sararması, sürekli yarım sarı ekran
-wifi sürekli kopup bağlanması

Şimdi bu hataların hepsi varken, ben yedek telefon filan bulayım da göndereyim diye mal gibi aranırken telefonu düşürdüm, sol alt köşesinde bir ezilme meydana geldi.

Servis bu ezilmeden ve telefonun kenarlarındaki soyulmalardan dolayı tamiri reddeti. Hatta dedi ki olabilir belki ezilmeden kaynaklanmamıştır ama elimizden gelen bişey yok. Samsung un talimatı böyle dediler.

Ne yapayım samsung u mu arayayım? Çıkar mı bişey?

Not: aynı telefon arkadaşımda var onun da ekranı sarı yani bariz üretim hatası.

 
Samsung servisi malesef boyle. 3 4 yil once dokunmatik hatasi olan bir telefonumuz vardi. Suruklerken kendi birakiyordu cift tikliyordu falan. 3 kere servise gitti geldi ucunde de format atilip geri geldi hicbir sey degismedi. O gun bu gundur samsung telefon almamaya yeminliyim. Bu kadar adi bu kadar kotu bir servis gormedim.


  • vendorth  (03.09.15 13:35:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.