[]

gge ve uçurulma

Selamlar,

Bugün kanzuk'un yazısını okuyunca aklıma geldi, haftasonu hdpyi eleştirdiğim bir yazı nedeniyle hesabım uçurulmuş.

kanzuk biz taraf tutmuyoruz diye iki saat açıklama yapmış, bu entrynin neresi gge, neresi uçurulma gerekçesi gerçekten merak ediyorum? acaba herhangi bir başka konu veya siyasi parti söz konusu olsa bu entry gge nedeniyle silinecek miydi?

<entry title="10 ağustos 2015 hdp binası yağmalanması" id="53907009" date="2015-08-10T11:55:10">neyi yağmaladılar acaba? apo posterleri veya selonun sazlı fotoğraflarını mı ? yoksa molotof kokteyleri ve fistanları mı?</entry>

 
Başka bir siyasi parti açısından düşündüm, kendi fikrimi denemek için(alevi-chp denklemini kullandım). Sonuç değişmedi, yine entry'nin silinmesini dilerdim.

Bir düşünceyi susturmak için onu terörize etmeye çalışmanın, herhangi bir ifade özgürlüğü kapsamına girmeyeceğini sanıyorum. Elbette hdp eleştirilmeli ve pkk ile bağları sorgulanmalı. Ancak bunun bir dili ve yöntemi olmalı. Kürtler ve hdp hakkında konuşmaya çalışan herkes, 'terörist' olarak yaftalanıp susturulmaya çalışılmamalı.
  • protector  (02.09.15 23:16:04) 
Bence eleştiriniz tahammül sınırları içerisinde. Ayrıca gerçeklerden bahsetmek ırkçılık olmaz. Bence haksız yere uçurulmuşsunuz.


  • elf of darkness  (02.09.15 23:20:55) 
Keske akp yi de bu kadar kollasa..

Not: akp den nefret ederim. Sadece adil olmasi inancindayim.
  • stevie  (02.09.15 23:21:24) 
Birkaç entry üst üste silindiyse sonrasında uçma gerçekleşmiş olabilir. Herhalde tek bir entry üzerinden işlem yapılmamıştır. O kadar leş yazılar var ki sözlükte halen, şu yazılanda gg'lik bir şey bulamadım. Çirkin, bomboş ama gg'lik değil. Belki "tanım değil" kapsamında silinmiştir.

7 Haziran öncesinde Ankara Sincan'da HDP binasını basan insanlık artıkları bağış için toplanan yaklaşık 4000 tl'lik parayı çalmışlardı. Not düşeyim de, belki yazdığınızdan utanırsınız birazcık.
  • sevgikusunkanadinda  (02.09.15 23:23:12 ~ 23:25:07) 
@protector
tartışma açmak için yazmıyorum önce bunu belirteyim.

hdpliler apo posteri taşıyor, hatta mitinglerinde v.s. kullanıyor bunda bi sorun yok anlaştık?.
bazı hdp seçim bürolarında zamanında molotof malzemeleri bulunmuştu diye hatırlıyorum. haberi bulursam eklerim. kaldi ki bunun neresi gge olabilir?
chp veya başka bir parti için düşünelim. maalesef molotof kokteyli ile başka bir partiyi eşleştiremiyorum.

ayrıca uslup garip olmuş ama entrynin amacı biraz da hdp binası yağmalayanların içeride neyi yağmayacakları ile dalga geçmekti, sonuçta bir siyasi parti binasında ilgili partinin afiş ve bayrakları dışında ne bulabilirsiniz ki? :)
  • nuisance  (02.09.15 23:36:14) 
Yazdığım ek (Sincan'da olan mevzu) neyi yağmalayabilecekleri ile ilgili cevap olmuştur diye düşünüyordum ama hala gülücük atıyorsunuz.

Orası bir siyasi parti bürosu ise bilgisayar, projeksiyon, partinin bağış paraları, ertesi gün gelindiğinde alınmak üzere bırakılmış kişisel eşyalar, kısacası her şey yağmanın kurbanı olabilir. Bu kadarını düşünmek çok mu zor? İlla ki konuşmuş olmak için konuşup, araya 1-2 klişe sıkıştırıp popi toplamak bizim insanımızın özelliği sanırım.
  • sevgikusunkanadinda  (03.09.15 00:21:51) 
bu arada sözlükten atılmak gerçekten umrumda değil, zaten son zamanlarda iyice kutsal bilgi kaynağından kutsal çöp kaynağına dönüştüğü için ben de arada çok ta dikkat etmeden yazıyordum. zaten herkes onlarca çaylak hesabı açıp uçuruldukça yeni hesaplarından yazıyor, ben de öyle yapacağım muhtemelen.

tek üzüldüğüm duyuru hesabımın da gitmiş olması, duyuruyu kullanıyordum arada.
  • nuisance  (03.09.15 07:47:49 ~ 07:48:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.