[]

Tatil rotamin icinden cikamiyorum. Yardim eder misiniz?

Merhaba. 11 Eylul'de Istanbul'dan Kopenhag'a geciyorum orada 1 gece kalip, ertesi gun ucakla Koln'e gececegim. 1 gun yeter mi kopenhag'a? Uzatayim mi yoksa? Neyse Koln'de de bir gece kalip, Amsterdam'a orada da 1 gece kalip bruksel'e gececegim. Orada da bir gece kaldiktan sonra Paris'e gecip 10 gun kadar kalacagim. Bu yukarida saydigim yerler disinda her yeri gordum avrupa'da. Bir de kopenhag'dan sonra surekli tren ile seyahat edecegim. Simdi soru su, bu 1 gun kalacagim yerlere, 1 gun yeter mi gezmek icin, yoksa baska bir cikis yolu mu arayayim? Tesekkurler.




 
Amsterdam'da muze gezecekseniz 2 gun yapin. Paris'te 10 gun ne yapacaginizi merak ettim.


  • stavro  (02.09.15 22:48:41) 
Fransizca bir bolum okuyorum, pratik icin kalacagim 10 gun, yoksa ben de pek tercih etmiyorum acikcasi.


  • bollocks44  (02.09.15 22:49:27) 
şimdi kopenhag'ı uzatayım mı? falan diye rahatça sorabildiğiniz için para sıkıntısı yok diye düşünüyorum. fransa'da başka bir şehir ekleyin paris'i bir hafta yapıp o yüzden. marsilya falan da var şehir devleti değil adamlar alkdjfalk ordaki aksan şöyledir böyledir sebebiyle kalıyorsanız bilemem tabii. ama öyle bir şey yoksa fransa'da başka şehir eklenebilir.


  • nickimin hakkini veremedim  (02.09.15 22:52:33) 
ya para sorunu yok ama var aslinda, paristen lyon'a tren bileti 100 euro. bunu verecegime kopenhag'da 1 gece daha kalirim diye dusunuyordum


  • bollocks44  (02.09.15 22:57:58) 
Otobuste kullanabilirsiniz, ucuz otobusler var bazi noktalara.


  • stavro  (02.09.15 23:02:04) 
paris için zaman esnek, blablacar'ı kontrol edin. hem konuşkan birini bulana kadar mesaj atarsınız, yolda da pratik yapmış olursunuz.


  • nickimin hakkini veremedim  (02.09.15 23:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.