[]

Siz normal insanlar nasil tatil yapiyorsunuz?

Mesela bayram var 4 gun. Nasil tatil yapacaksiniz ya da yapardiniz? Yurtdisi dusunuyordum ama biletler yukselmis. Simdi yurticinde nasil tatil yapabilirim ben? Kultur turu haric. Insanlar ne tatiline gidiyor? Tatilleri nasil geciriyorlar yurticinde mesela? Bir tavsiye verebilir misiniz, bayramda 4 gun nasil tatil yapayim.

Bu zamana kadar boyle bosluklarda ya yurtici tura katildim ya da cantayi alip tek basima Avrupa. Baska bir sey bildigim yok.
Bayrami da Istanbul'da gecirirsem aklimi kaciririm, yani burada takilmak bir secenek degil.

Guneyde iyi bir otelde rezervasyon yapsam nasil vakit geciririm?

 
Yine tek başınıza 4 günlük Yunanistan. Sizin şimdi pasaportunuz vardır zaten. Belki schengen bile vardır, yoksa bi ona para verirsiniz. Otobüsle gidersiniz oraya, otobüse para verirsiniz. Uçaktan her türlü ucuza gelir.


  • grgn  (02.09.15 22:43:55) 
Yunanistan'da 4 gun sikilmaz mi insan? Atina'da bir halt yok diyor hangi arkadasim gittiyse.


  • stavro  (02.09.15 22:47:25) 
ben parasızlıktan ailemin yanına gideceğim ama para olsaydı yurtiçinde denize girebileceğim yerlere giderdim akdeniz taraflarında. daha tarihlerde denize girilebilir bence.


  • hononu  (02.09.15 22:47:31) 
bu sene bayram çok güzel bir zamana denk geliyor dolayısıyla güneylere, görece sakin, herhangi bi yere gidebilirsin. ben olsam datça, selimiye, karaburun gibi yerleri düşünürdüm.


  • bruceandwayne  (02.09.15 22:47:59) 
PARAM OLSA fırsat buldukça çıkıp çıkıp vize istemeyen yakın ülkelere giderdim, başta rusya'ya. görmeyi istediğim çok yer var. moskova, petersburg, krasnoyarsk, yekaterinburg, omsk... zaten gidip bir hafta kalabileceğin şehirler değil. 4 günlük tatilde gider 3 gün takılır, gezerdim. kafa dağıtırdım. ne bileyim kazakistan olurdu, bosna hersek olurdu.

şu an için ya annemin ve anneannemin yanına gidiyorum tatillerde ya da evde oturuyorum öyle.
  • der meister  (02.09.15 22:51:39) 
Fazla sakin yerlerde sikilirim. Hele 4 gun daha bir sikilirim.

Zaten Moskova'ya gidecektim normalde, ama biletler cok yukseldi. Kazik yiyecegim gidersem biraz.
  • stavro  (02.09.15 22:53:43 ~ 22:56:23) 
Arkadaslarla araba kiralayip gezmeyi dusunuyoruz deniz kum gunes seklinde.
Ama evde fosur fosur uyuyabilirim, anane eli opup harçlık toplayabilirim. Karar vermedim.

  • rayde  (02.09.15 22:57:06) 
Peki bekar, ozgur, coluk-cocuksuz adam ne yapsin? :)


  • stavro  (02.09.15 23:03:48) 
Bunu sen mi söylüyorsun? Nicke bak. :)


  • grgn  (02.09.15 23:09:43) 
Evet ucak biletleri cok pahali. En mantiklisi vizesi olan icin Yunanistan ya da Bulgaristan. 250 lira vize arti 150 lira gidis donus Selanik desen emin ol Akdeniz tatilinden daha ekonomik olur.


  • Traveller  (03.09.15 00:32:37) 
@grgn :))


  • stavro  (03.09.15 20:10:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.