[]

yilbasinda prag'a gidilir mi?

Uzun zamandir prag'a gidelim diye düşünüp duruyoruz. Otellere, biletlere bile baktik. Ben yılbaşında gidelim diye düşünüyorum ama o tarihte prag nasil olur, bir fikrim de yok acikcasi. Gitsek neler yapabiliriz, sehrin tadini çıkarabilir miyiz? Bunlar hep soru işareti.

Daha once deneyimlemis olanlar varsa prag en guzel hangi mevsimde gezilir? Yilbasinda gidilir mi? Ona gore bilet alacagiz da bu aralar. Teşekkür ederim simdiden herkese.


 
üç yıl önce yılbaşında gitmiştik biz de, ciddi derecede soğuk vardı ama buna rağmen gidilecek her yere yürüyerek gitmiştik. en güzel bahar aylarında gezilir bence prag ama yılbaşı olmasından dolayı da etraf daha renkli ve ışıltılı olur. soğuk bizim için problem olmaz diyorsanız gidebilirsiniz. şu da otel tavsiyesi olsun merkezde, kahvaltısı güzel ve fiyat olarak da uygundu. www.city-central.cz


  • acemmi  (02.09.15 13:07:34) 
vizeyi başka ülkeden alın, avusturya'dan falan alın. çek cumhuriyeti vize vermek için çok bekletiyo. sonra prag'a yine geçersiniz.


  • snape i başından beri tanırım  (02.09.15 13:55:37) 
Gidilir.


  • eksimeksi  (02.09.15 14:39:26) 
Çok soğuk olur, çok çok soğuk olur.
Ha soğuk bize koymaz diyorsanız gidilir.

  • green knight  (02.09.15 19:19:26) 
Ben gitmezdim. Prag ahim sahim bir yer degil. Illa da gidecekseniz baska yerden vize alin, once oraya ugrayin. Cek kisa verir vizeyi. Yazin gidin Prag'a gidecekseniz. Yilbasi icin Prag disinda akliniza guzel bir fikir gelirse bana da haber verin:)
Mayista gittim, mont giydim PRag'da.

  • stavro  (02.09.15 20:16:19) 
bence prag'a her zaman gidilir.


  • şubatsonrası  (02.09.15 20:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.