[]

Eski sevgilinin yeni biriyle birlikte olması

3 yıllık bir ilişkiydi, 3-4 hafta önce bitti. Ama aynı tempoda olmasa da nerdeyse her gün yazışmaya devam ettik. Zaten son 1-2 aydır uzak mesafede olduğumuz için değişen çok bişey olmamıştı benim için ve ayrılık o kadar koymamıştı.

Ama kız şimdi başka biriyle birlikte olmaya başlamış. Benden ayrılma sebebi "sen çok ilgisizsin" idi. Ardından da ciddi bir ilişki aradığını söylemişti. Ama şimdi de sırf seks üzerine bir ilişkiye başlamış, ve "galiba gene takıldığım kişiye aşık olacağım" diyor (biz de takılma olarak başlamıştık). Bana bunları hafta sonu söylemişti, iki gün aklımı hep buna taktım. Sonra kendimi meşgul ettim bişeylerle, şimdi biraz daha iyiydim ki...

Ekşi Duyuru'yu bir açtım, baktım duyuru açmış, "Karşımdaki erkeği yatakta nasıl daha iyi tatmin edebilirim?" diye. Kendimi sikesim var sinirden şu an! Kafayı yemek üzereyim, ne yapabilirim bununla ilgili? Gidip ben de herhangi biriyle birlikte olsam işe yarar mı?

AAAAAAA!!!!!!!!!!!!

 
Nick ver, mobbing yapalim


  • damdanakan  (02.09.15 12:36:07) 
Çözüm şu: pbs.twimg.com


  • angelus  (02.09.15 12:43:22) 
Sana ne yav. Ayrılmışsınız işte. Bi şey yapmana gerek yok.


  • mistreated  (02.09.15 12:47:49) 
@damdanakan: Mutlu olmasını istemiyorum şu an ama bu derece çirkinleşmek de istemiyorum.

@neferkitty: Esas hesabım bu değil. Bu hesabı kimliğimi gizlemek amacıyla, bu tarz duyurular için kullanıyorum. 3 yıllık ilişkinin 1 yıl civarında ayrıydık, diğer duyurular o döneme denk gelmiş olabilir.
  • ikinci hesap  (02.09.15 12:54:10) 
Sıkılmasın diye telefonla hergün arayamadıgim belki 3 gunde bir bile konusmadigim cok bireysel bir adamla olmaktansa (whatsaptn düzenli mesajlasmak da oluversin) suanki adami tercih ediyorum. Sadece seks odakli olduğunu nerden çıkarıyorsun, ki öyle olsa bile bu seni duyuru acacak kadar alakadar etmemeli.

Dipnot: dallasin devamini merak edenler bana yazayazabilir. O sevgili benim ve bundan da gocunmam.
  • pompeininkulleri  (02.09.15 13:08:43 ~ 13:10:06) 
sanane abi ne yaparsa yapsın? olayın saçma tarafı madem ayrıldınız neden böyle şeyleri de konuşuyorsunuz?

duyuruyu da senin görmen için açmıştır. görünce ben de şaşırmıştım nasıl bir şey diye. ne garip ilişkileriniz var abi yaa...
  • ufukcel  (02.09.15 13:13:37) 
Bir troll'ün iki hesabını birden öğrendiniz arkadaşlar. Artık bundan sonraki duyurularını ciddiye alıp almamak sizin zeka seviyenizle alakalı.


  • arnold schwarzeneger  (02.09.15 13:21:13) 
insanların zamanını çaldın, ne anladın ki.

ne boş beleş insansın.
  • [silinmiş]  (02.09.15 14:23:18) 
biz çıkak mı gençler?


  • optum kib bye  (02.09.15 14:26:25) 
berbat insanlar oldugunuzu soylemistim, silinmis. degilsiniz berbat. nefis insanlarsiniz. boyle devam edin.


  • e haliyle  (02.09.15 19:59:35) 
seni ilgilendirmez. sen de yeni biriyle birlikte ol, geçer.


  • şubatsonrası  (02.09.15 20:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.