[]

Erkekler neden yaalncı,hoppa kızlardan hoşlanırlar ?

Aşağıdaki duyuruya biraz tepki niteliğinde.şimdi gelip yooo öyle değil demeyin öyle olduğunu biliyoruz yoksa ben de aşağı gelip yooo öyle değil derim.çünkü o iş cidden öyle değil.neyse konuya geleyim.
İlişkilerimde şimdiye kadar hiç yalan söylemedim dürüstlüğe çok önem verdim sonucunda kısıtlanan,hor görülen,değer görmeyen ben oldum. Ama nerede sevgililerine sürekli yalan söyleyen kız arkadaşlarım varsa hepsinin ilişkisi cillop gibi yürüdü adamlar kul köle oldu.yalanını yakalasa da kapısında ağladı zırladı kız suçlu olmasına rağmen.niye öyle ?



 
(bkz: yav he he)


  • mistreated  (02.09.15 10:59:07) 
yalan söyleyebilmek bi zeka işi. böyle insanlar karşılarındakileri yönlendirebilmeyi de iyi beceriyorlar. zaten ikili ilişkilerin bug'ı bu.


  • baharat  (02.09.15 11:04:00) 
@baharat ben de öyle düşünmüştüm ama alakası yok galiba.aslında yalan söykeyecek zekaya sahibim ama kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmıyorum.o zekaya sahip olmama rağmen ilişkileri yönlendirmeyi beceremiyorum.


  • Esinsin  (02.09.15 11:06:31) 
yooo öyle değil.

bu insanın kendisiyle alakalı, öz güveniyle alakalı, hayata bakışıyla alakalı, farkındalığıyla alakalı, gördüğü/yaşadığı şeylerle alakalı, psikolojisiyle/sosyolojisiyle/felsefesiyle alakalı. her insan apayrı bir birey, apayrı bir dünya. o yüzden böyle genellemelere "yooo öyle değil." cevabından başka bir cevap vermek bana garip geliyor.

ha sen burda "şimdi gelip yooo öyle değil demeyin" diyince cips-kola-kilit yapmış mı oluyorsun? olmuyorsun :)
  • loveinaflipbook  (02.09.15 11:06:35) 
Yalancı ya da kolayca rol yapabilen insanlar karşı tarafa istediğini verir, gerçek ya da değil, bu hoşa gider ve talep görür. Diğer taraftan gerçek genellikle hoşa gitmez, dürüstlük para etmez, dürüst bir kazanıyorsa yalancı on kazanır.


  • harvey  (02.09.15 11:08:36) 
@dude kadına da döllenebildiğin kadar döllen demiş o zaman o da bakmıyor hötüne zötüne ok.
Aşağıdaki duyuruya verdiğin cevabın tersi bir şey söylüyorsun resmen. Ayrıca hoşlanıyorlar,seviyorlar hatta evleniyorlar çevremde gördüm bir sürü hem de.siz kadınlar size yalan söylemiyor sanıyorsunuz galiba.gece evinde yatıyor sandığın kız arkadaşın bir barda eğleniyor olabilir söylemiş oluyım.hem de kızın tipine baksan ev kızı,güvenilir bana asla yalan söylemez dersin.

  • Esinsin  (02.09.15 11:12:31) 
Bir daha oku yazdığımı ben anladım zaten senin ne dediğini @dude kadınlara da aynısı denmiş o zaman diyorum.


  • Esinsin  (02.09.15 11:15:32) 
çünkü hoppa kızlar erkeklere gereksiz sorumluluklar yüklemez. hoppa kızlarımız gereksiz ve aşırı cinsel önyargılara sahip değildir. rahattırlar. rahat oluşları da düzenli ilişkilerde sorumluluktan bıkmış her erkeğin ilgisini çeker. bu rahatlık aynı zamanda özgüven belirtisi olarak da algılanır.

aynısını tersine çevirip efendi erkek-piç erkek muhabbetine de uyarlayabilirsin. efendi erkeğin egosu zayıftır. konuştuğu kişiyi kuruntularıyla paranoyalarıyla sıkar. çoğu aşağılık kompleksine ve fobilere sahiptir maalesef. bu yüzden piç erkek olmak isterken sesini çıkaramayıp efendi gibi görünür. falan filan.
  • terspeygamber  (02.09.15 11:15:34) 
ya tabi ki yalnızca zekayla alakalı değil. benim söylemek istediğim yalan söyleyebilmek için de belli bi zeka seviyesine sahip olmak gerektiğiydi.

bu tamamen karakter meselesi. kişinin kendine yedirmesi ile alakalı. zamanında öyle davrandığım dönemler de oldu. tamamen temiz olup sadık olduğum dönemler de.

bu kişinin karşısındakine verdiği değerle alakalı bence. karşısındaki insana verdiği değer ölçüsünde sadakatini ölçülendiriyor insan.

of konu çok dallandı budaklandı ama yalan söyleme kısmından sonrası tamamen kişinin karşı tarafı yönlendirebilme yeteneği inan bana. tamamen haksız olduğu konularda dahi kişileri ayaklarına serebilme yeteneği olan insanlar var bu dünyada. var yani biliyorum.
  • baharat  (02.09.15 11:15:52) 
yaalncı ve hoppa kızların memeleri büyük oluyor. o yüzden sanırım.


  • mermize  (02.09.15 11:21:07) 
Ya ama bu aşağıdaki duyurunun cevabı olmuş sanki neyse @dude


  • Esinsin  (02.09.15 11:21:14) 
@mermize ahahaha koptum.hepsinin değil ama bi kısmının olabilir tabi :)


  • Esinsin  (02.09.15 11:21:59) 
@dude yani evet erkekler daha daldan dala ama bir kız arkadaşım vardı ki abartmıyorum her hafta başka biridini bulur hepsiylede ciddi düşünürdü.


  • Esinsin  (02.09.15 11:23:09) 
@Sour aranan şey sex değil işte evleniyorlar onlarla diyorum tıpkı kadınların höt zöt erkeklerle evlenmesi gibi.


  • Esinsin  (02.09.15 11:23:54) 
ya içinden geliyorsa yapıyorsun gelmiyorsa zaten zorlama olarak yapmanın bi manası yok. zorlama yapınca insan sonrasında en ufak bi olumsuzlukta başına kakma ihtiyacı duyuyor. azıma sıçtınız lan yine zaten kafam bombok


  • baharat  (02.09.15 11:24:24) 
Ahahah asla. @dude


  • Esinsin  (02.09.15 11:27:28) 
Ama evleniyorlar işte aslında çoğu kandırılıyor kadınlar sandığınızdan daha çok kandırıyor sizi. @dude


  • Esinsin  (02.09.15 11:28:05) 
yalancılık ve hoppalık kadına has bir şey değil. erkekler de yapıyor bu işi. onların da primi yüksek. tek farkı memeleri küçük.


  • mermize  (02.09.15 11:30:55) 
Kul köle olmak kişilik meselesi ama kızı daha "tolere edilebilir" kılan güzelliğidir, başka bir şey değil. Adamın opsiyonları çoksa o da işlemez tabi. Gerisi çekici olmayan kadınların kendini kandırması.


  • arnold schwarzeneger  (02.09.15 12:05:07) 
her iki cins içinde geçerli aslında
karşı cins seni duymak istediğin şeylerle ne kadar inandırıcı şekilde kandırırsa sende ona bağlanırsın,

iyi bir yalandansa kötü gerçeği yeğlerim orası ayrı
  • basond  (02.09.15 12:16:02) 
Yoo oyle degil diyecegim ne desen de. Cunku oyle degil. Oyle bir sey yok efendim.
Ama kadinlar icin var ki bunu da tamamen tarafsiz bakarak soyluyorum.

Erkekler guzel kizlardan hoslanir, bu kadar basit! Bunu anlayamadiniz gitti bir turlu. Guzel kadindan, seksi kadindan, cekici kadindan hoslanir erkekler. Olay cok basit. Guzel kadin yalanci da olabilir, durust de olabilir, hoppa da olabilir, agirbasli da olabilir, konuskan da olabilir, suskun da olabilir, sosyal de olabilir, asosyal de olabilir.

Dude hakli bu arada.
Ayrica hayir efendim, kadinlara aynisi denmemis. Kadinlar olaya ayni bakmiyor. Onlar daha spesifik. Erkeginki basit, yuzde 90 fiziksel gorunus odakli iste. Gerisine bakmiyoruz efendim, soyleymis boyleymis hikaye, guzelse %80-90 olur bu is diye bakiyor erkek. Normali bu, bunun uzerine istediginiz yorumu yapin.

Bu tur muhabbetler biktirdi artik. Bakin erkekle kadinin karsi cinste aradigi seyler birbirinden cok farkli, erkek ile kadini ayni kefeye koyamazsiniz iliskiler hakkinda yorum yaparken. Esit degiller. Elmayla armutu karistiramazsiniz.
Bakin diyorum ki erkegin kadinda aradigi sey kadin olmasidir. Gerisi biraz teferruat. Gozune hos gozukecek ve cok abarti kotu huylari olmayan, yani agir kezban dedigimiz turden olmayan guzel bir kadin olmasi asil mesele erkek icin.
Ve kolay elde eldilen seyler en cok ragbet goren seylerdir. Yemeklere bol bol karabiber. pulbiber kullaniriz ama safran pek kullanmayiz degil mi? Kolay buldugumuzu kullaniriz genelde. E yalan soyleyen hoppa kizlar da kolay ulasilan kizlar olur genelde. Kolay kontak kurarsin, kolay yanasirsin, flortlesirsin. Bu kadar basit olay, hala bu sorularin sorulmasi cok anlamsiz. E dis gorunus de fena degilse geriye baska bir sey kalmiyor, seciliyor bu kizlar. Ayni kizlar buyuk ihtimalle durust olsa, agir basli olsa da begenilecek, secilecekti. Ama ulasilmasi biraz daha zor olabilirdi.
Yani uzun lafin kisasi kadinlarda zekaymis suymus buymus cok seye takilmiyor erkek, tabi abarti bir problem olmadikca. Simdi mutlaka birileri gelip "yoo ben suna dikkat ederim, buna dikkat ederim" diyip 2sn'de tezi curutecekler. "Herkes farkli ama" diyecekler falan. Bir istisna ortaya atip butun geneli reddedecekler. Olay boyle ama. Genelliyorum, cunku 3-5 istisnai ornegi dikkate almaya gerek yok, genele bakilmali.
Olay erkekte anlattigim gibidir, kim ne derse desin. Bosuna sacma sapan gercek disi fikirler ureterek bos bos konusup durmaya gerek yok.
  • stavro  (02.09.15 12:40:50 ~ 12:43:22) 
yok oyle birsey.


  • e haliyle  (02.09.15 13:07:45) 
verme olasılığının yüksek olmasından ya da öyle olduğu umudundan dolayı.


  • mangalyus  (02.09.15 15:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.