[]

Kızlar neden sığır gibi erkeklerden hoşlanıyor?

Konu malum son kraliçe kübrayı dövmüş hayvanın biri incideki trollüklerini felan da takip ederdim ona çok üzüldüm mesela ama az önce gastede gördüm deniz akkaya 3. farklı sevgilisinden dayak yemiş. aynı adam daha önceki sevgililerini de dövmüş. ona hiç üzülmedim mesela. ben naif bir insan olduğumu düşünüyorum ve yakınlaştığım kızlardan azcık erkek ol, sevgilim gibi değilsin felan gibi tenkitler duydum daha önce. illaha höt zöt bi adam mı olmak lazım yani ?




 
höt zöt bir adam olmak sevgili dövmek değil ki?

onlar size pısırık olma, sözünün arkasında dur, efendi ol, işbitirici ol babında falan söylemiştir. siz öylesinizdir demiyorum ama anlattığınız bunu çağrıştırıyor.
  • the silent enigma  (02.09.15 10:00:45 ~ 10:01:32) 
naif insanlarda gayet sözünün eri olurlar, aldatmazlar, efendi olurlar ki höt zöt adamların efendi olduğunu hiç görmedim kesin bi yerden patlak verirler. sonuçta aynı şeye geliyorum illa höt zöt maço mu olmak lazım. maço sevenler bu riskleri baştan göze almış olmuyor mu?


  • genc irisi  (02.09.15 10:04:59) 
bazı kızlar çok kezo. özellikle de erkek ol???? diyen kezolar. biz iyi olalım derken sert olmaktan hoşlanıyorlar. sonra ağır davranınca da kıro oluyoruz. sence dayağı hak etmiyorlar mı?


  • cetoxim  (02.09.15 10:05:08) 
yetiştirilme tarzı. babalarından öyle görmüşler. şansını Avrupa'da dene ordaki kızlar efendi düzgün erkekleri sever


  • tirt star  (02.09.15 10:08:03 ~ 10:08:59) 
kesinlikle dayağı kimse hak etmez ama bu kızlar böyle bir riskin büyük olduğunu baştan nasıl kabulleniyorlar. ben işin o kısmını anlayamıyorum işte. neden piç erkeklere güven duyup kendilerini teslim ederken çok daha naif davranan karşısındakine herhangi bir şekilde zarar vermekten korkan birini neden ezik görürler.


  • genc irisi  (02.09.15 10:12:05) 
eski kız arkadaşım bana şakayla karışık hep light'sın derdi. nedeniyse kibar olmam, incitmemem, insan gibi davranmamdı tabii ki. eski sevgililerinin onu nasıl kıskandığını, izlediğini, şifrelerini istediğini, ara sıra tokat attığını "gururlanarak" anlatırdı resmen. kızların büyük kısmı böyle maalesef. 4s kuralı yani.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (02.09.15 10:13:29) 
Defalarca konuşulmuş konular bunlar. Ağlama duvarına dönen tartışmalar yapmaya gerek yok. Seni olduğun gibi seven birini bul.


  • arnold schwarzeneger  (02.09.15 10:20:39) 
Bu soru burada 50 kere soruldu. Genelde de kızlar değil erkekler cevap yazarlar. Çok modern çok medeni çok özgür geçinen kızlarımız "ben de ayı gibi erkeklerden hoşlanıyorum gerekirse dişlerimi döksün vajinama tuz serpsin ayy bayılırım sarsılırım" demeye utandıklarından sesleri çıkmaz. Kıroluk, mağara adamlığı toplumsal kültür olunca böyle oluyor işte.


  • mistreated  (02.09.15 10:20:59) 
  • fleshbloodmore  (02.09.15 10:25:44) 
Dayak yiyen, öldürülen kadınlara pek üzülmüyorum. Ardında maddi dayanak olmadan bu boktan erkekleri ve boktan hayatı, hıyarların kölesi olmayı seçip sonra sapır sapır telef oluyorlar. Adam salak olduğu gibi kız da salak. Bu adamın son tahlilde seni döveceği belli. Gidiyo kahveciye esnafa vurulup Aşık oldum falan diyo. Aşk da ne demekse. Çiftleşme içgüdülerimin önüne geçemiyorum falan de bari. Gerisi müstehak.


  • mistreated  (02.09.15 10:26:57) 
kizi döven adamla ben erkek olarak ayni mekanda bulunmak istemem acikcasi. at tüccari kilikli bir comar.
ama kizin da ayni seviyede comar oldugunu düsünüyorum ki bu adami bulmus.

  • fleshbloodmore  (02.09.15 10:30:22) 
Ülkemizde bunun bu kadar yaygın olmasının tek sebebi var; o da kız çocuklarını doğru düzgün sevmeyi bilmeyen anne ve babalar. Özellikle kız çocukları son derece şefkatten eksik bir ortamda büyüyor ve eksik olan baba figürünü bir şekilde hayatlarında tamamlayabilmek için bilmeden de olsa otoriter erkekleri bu yüzden daha cazip buluyorlar. Sevgi eksik kaldığı için ideal bir sevginin nasıl olması gerektiğini ruh hastası bir toplum olarak bilmiyoruz, dolasıyla bağırıp çağırması= baba gibi sahiplenme=demek ki beni seviyor oluyor. Şiddet işin içine girmediğinde bunun patolojik boyutu fark edilmiyor. Dolasyla bunu ülkemize genellemenin tek nedeni, toplumun genelinin çarpık aile yapısı, kadınlar ile ilgili bir sorun değil.

Edit: Bir de çomar diye genellenen kesimde bunların görülmesinin nedeni; o çomar ailelerinin kız çocuklarına daha doğuştan ''yollu olmadan namusuyla everelim de kurtulalım'' muamelesi ile büyütmelerinden dolayı zaten. Söz konusu kız çocuğu bir an önce büyüyüp kabul göreceği ve kendisini sahiplenecek erkeği ile ''var olmayı'' diliyor bu da evlenme merakını fazlasıyla açıklamakta zaten. Ailede kabul görmeyen kız çocuğu bir önce kabul görebileceği bir aşamaya geçmek istiyor ve kendisini sahiplenen bir erkek arayışına giriyor. Ancak sahiplenme algısı da patolojik tabi. Kadına ikinci sınıf muamelesi yapan çomar kesimin erkeği de büyüyünce şekil A'ya dönüşüyor işte. Her şey aile yapısı ile, toplum ile alakalı bir sorun.

Ailenin modern olması çocuklarını doğru bir şekilde sevebileceği anlamına gelmiyor. Profesörlerin çocukları da intihar ediyor ya da bu tarz eğilimlere gidiyor ona kalırsa.Eğitimli eğitimsiz komple sevmeyi bilmeyen bir toplumuz, çocuk -özellikle de kız çocukları- nasıl yetiştirilir nasıl sevilir bilmiyoruz.
  • neferkitty  (02.09.15 10:41:18 ~ 10:54:49) 
kalitenin, niteliğin bu konuyla zerre alakası yok. off... dört duvar arasında neler yaşandığını kimse bilmiyor. aklınıza hayalinize gelmeyecek insanlar bunu talep ediyorlar. bu tamamen içgüdü. ikili ilişkilerin bir cevap anahtarı yok. dolayısıyla doğru/yanlış kavramları, sadece yaftalamadan ibaret.

bu konu üzerinde çok fazla sosyolojik ya da antropolijik açılımlar kasmaya gerek görmüyorum. hepimizin belli bir yaşı var. hepimiz tecrübeleniyoruz; terk ediyoruz, terk ediliyoruz. kimilerinin canını yakıyoruz bir şekilde, kimilerini iplemiyoruz; keza bize de aynıları yapılıyor. şu, bu...

yukarıda erkeğin başat rollerde olduğu zaman kadının daha da bağlandığı yazılmış, ki doğrudur. en yakın arkadaşımın karısını dövdüğünü biliyorum ve karısı adamı ultra seviyor. kendimi düşündüğümde, barzo gibi davrandığımda eski kız arkadaşlarımın daha bir bağlandığına da bizatihi şahidim.

bir iş nasıl 'doğru' işliyorsa, öyle işlemeli diye düşünüyorum. herkesin hayatı kendine. o yüzden kalkıp da 'ay nasıl bu hanzoyla berabersin?' tarzı soruların karşılığı olmayacaktır. bırakın kim nasıl beraber olmak istiyorsa öyle olsun.
  • mermize  (02.09.15 10:54:01) 
Sevgi, ilgi açlığı, bağlanma, sahiplenilme, güvende hissetme arzusu vb. Neferkitty, iyi özetlemiş.


  • harvey  (02.09.15 11:01:23) 
Bu olay özelinden bağımsız olarak söylüyorum, dışardan sonderece naif, mülayim, evlenene kadar fiziksel şiddete dair hiç belirti vernemiş erkeklerden hastanelik olacak kadar dayak yiyen kadınlar var. Yaklaşık 15 yıldır kadın çalışmalarına katılıyorum çeşitli ortamlarda ve ne olaylar gördüm ve duydum. akademisyen olupta eşi istemediği için anal tecavüzden ( kadına fiziksel zarar verecek boyutta) tutunda daha fazla maaş alıyor diye öğle yemeklerinde orospuluk yapıyorsun yoksa benden fazla kazanamazsın diye burnunu kıran mühendis kocaya kadar çok çeşitli olaylar var. Bu adamların en büyük özelliği, dışardan kimsenin, bu adam bunları yaptı dediğinizde inanamaması.

Bu konular "kezbanlar efendi adam yerine piç adam tercih ediyor yeeaaa" dan çok daha ciddi toplumsal bir mesele.
  • Phoebe  (02.09.15 14:34:37) 
ben bu konuda çok sığ düşünüyorum valla; sevgilisini/karısını dövebilecek, öldürebilecek, tecaavüz edebilecek, ne biliyim onu kumarda bahis olarak ortaya koyabilecek, parayla satabilecek vs her adamın yanındaki kadın da yarı yarıya suçludur, bu durumu hakediyodur.
kendi arkadaş çevremden bile yakınen şahidim. bir yanında gayet de düzgün, efendi adamlar varken, kendi yanındaki adamın kıro, cahil, öküz, kaba vs olduğu ayan beyan ortada ama o yine de bu tercihinde ısrarcı. ondan sonra da ouuvv..
yani kedi yerine evde kaplan besleyip de "beni ısırdıı" diye sızlanmak gibi bişey bu.

not: sözüm tanımadığı kişilerce ya da akrabalarınca tecavüze veya şiddete maruz kalan kadınlara değil tabii ki, anlayan anlamıştır demek istediğimi.
  • reso aga  (02.09.15 14:43:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.