[]

Üniversite kaydı sildirme sorunsalı (İstanbul Üniversitesi)

Geçen sene LYS ile İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne girmiştim, iki hafta okula gittikten sonra yurt dışında başka bir üniversiteye gittiğim için okulu bıraktım, daha devam etmeyeceğim. Kaydımı sildirmeyi planlıyorum bu yüzden.

Sorum şu, kayıt sildirme prosedürü nasıl işliyor? Bütün bu işlemlerin bitmesi ne kadar sürer?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. :)

 
hatırladığım kadarıyla kütüphanede bir belge imzalatıp öğrenci işlerine götürmüştüm ve diplomanın arkasına kendi isteğimle okulu bıraktığıma dair bir ibare damgalamışlardı. detayları tam hatırlamıyorum ama aynı gün halloldu.


  • click here to see her naked  (02.09.15 00:29:02) 
Servis, yurt, kütüphane, bölüm başkanı, dekan hepsine imza attırıp en sonunda öğrenci işlerine geri dönüp lise diplomamı almıştım. Tam bir gün sürer tabi herkes okuldaysa (bölüm başkanı ve dekanın bir şeysi)


  • anarsika  (02.09.15 01:10:13) 
ben bölüm değiştireceğim için sildirmiştim, sadece kütüphaneye ve dekanlığa gittim. ne yaptım ne ettim tam hatırlamıyorum ama işte kütüphanede bi' şey imzalıyosun, dekanlıkta bi şey imzalıyosun, öğrenci işlerine gidiyosun vs. ben sorduğumda da şanslıysan bir günde biter demişlerdi, bir saat içinde halledip çıktım ki yarım saat dekanı beklemekle geçmişti. ben de okula pek uğramamıştım, belki o yüzden her yere göndermediler jsfkl


  • der meister  (02.09.15 01:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.