[]

Banka Uzman yardımcılığı sınav konuları

 merhaba


bankaların uzman yardımcılığı sınavlarında soru soracağı konular aşağıda yazıyor. Bir insan kişisi bunlara çalışmak için nasıl bir kaynak kullanmalı?


Bu konular için tavsiye edeceğiniz konu anlatımlı çözümlü başarıya götürecek bildiğiniz kitap kaynak ismi var mı?

 Ekonomi (Mikroekonomi, Makroekonomi, Uluslararası Ekonomi, Para/Banka/Kredi, Maliye Politikası, İşletme Ekonomisi, Türkiye Ekonomisi, Güncel Ekonomi),

 Hukuk (Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku, İcra-İflas Hukuku, Kıymetli Evrak Hukuku, İş Hukuku, Bankacılık Kanunu, Türk Ceza Kanunu, Ceza Muhakemesi Kanunu, Hukuk Muhakemeleri Kanunu)

 Muhasebe (Genel Muhasebe, Mali Tablolar Analizi)


teşekkürler.

 
İktisat için Zeynel Dinler'in kpss iktisat'ını bitirmeniz fazlasıyla yeterli olur bence. Muhasebede de herhangi bir kitabın işinizi göreceği kanaatindeyim, mesela Ferhat Yıldız'ın kitap güzel gayet. Hukuğa gelince, hiçbir fikrim yok, yeri gelmişken ulu manitu belasını versin onun.
Kolay gelsin.

  • o my god they killed kenny  (02.09.15 17:08:27) 
aradan iki gün geçmiş ama sonra cevaplarım diye favorilemiştim :D

hukuk için murat hukuk. yalnız bunun içinde bankacılık kanunu ve hukuk muhakemeleri kanunu yok. onlar için ayrı bi kitap bakman lazım.

muhasebe için abaküs
  • elorelia  (03.09.15 16:46:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.