[]

ne olduğuna bakmadan imüneccim diye bir zırtapoza üye oldum.

kafam dalgınken hani sonraki sayfaya geçmek için onaylarsınız ya, bakmadan tıkladım ve bi anda telefon bakiyemden 10 tl çekildi. bunu nasıl geri alabilirim? internette baktım, hayvan gibi dolandırıcılık yapmış it oğlu itler. napim? başkalarına da zarar vermesinler. 10 10 adamlar zengin oluyolar hiç yoktan.




 
biraz arastirdim, anladigim kadariyla buna operatorler izin veriyor. operatorunuze sikayet edin, bu tarz uygulamalara kapattirin hattinizi da. en buyuk sirketten en kucuk adama kadar her yerde soyguncu, dolandirici, hirsiz, ugursuz dolmus.

edit: operatorler ozel hizmet deyip iptal edemiyorlarmis ya da oyle bahaneler ileri suruyorlarmis.

bunu bir sekilde protesto edip ya da toplu dava acip cezaya baglamadikca iyice azarlar bunlar. size gecmis olsun.

www.tinnituslayasiyorum.com

'En az maddi zararla atlatmak için acil davranmanız gerek hemen IPTAL ASTRO yazıp 5698 e gönderin. Bu değişebilir çünkü bu servis sağlayıcının bir sürü uygulaması var. size gelen mesajda iptal ne yazıp nereye gönderin diyorsa onu acilen yapın. Sonra 0850 532 21 55 i arayarak para iadesi isteyin hizmeti satın almadığınızı , istemediğiniz sözleşmeyi onaylamadığınızı sayfanın sözleşmeyi kendi kendine onayladığını belirtin bu hizmetten sms almak istemediğinizi ; hemen iade şartları çerçevesinde hiç bir sms tarafınıza gönderilmeden hizmetin iptalini ve paramın iadesini istiyorum diyin. Muhakkak iade kaydı açtırın. Avea müşteri hizmetlerini 444 1 500 den arayın. Oda ayrı bir muamma ben burdan aradım kaç defa meşgul çaldı sonra 500 den aradım 60 kuruş kesiverdiler ama bunlar söylüyor 60 kuruş kescez diyorlar 30 saniye sonrası ahah :) avea bile bunu yapıyor siz düşünün artık neyse 444 1 500 arayın müşteri hizmetlerine bağlanın. Bu hizmeti istemeden zorla oyunla dolandırıcılıkla tek tıkla satıldığını söyleyin hemen iptalini ve para iadesi isteyin onlarda ” iptal edemeyeceklerini iptali için IPTAL yazıp şuraya gönderin diyecekler. Para iadesi yapamayacaklarını hizmetin kendilerinin olmadığını söyleyecekler yazıklar olsun yalancılar…. '
  • idexo  (01.09.15 22:06:45 ~ 22:19:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.