[]

bu laptop nasıl sizce?

okul ve arada bir oyun oynamak için kullanacağım -gamer değilim- özellikle bol verili -14000 -40000 veri arası- excel dosyaları ya da autocad için kullanırım sanırım, geri kalanı normal office programları, ne bileyim analiz programları ya da sims 3-4 falan gibi şeyler olur sanırım, gta V oynamam yani :D film-müzik-torrent falan bir de. acaba fiyatı değer mi? diğer markalara baktım, benzer özellikli olanları çok daha pahalı da.

www.bimeks.com.tr

"bak şöyle ucuz bir laptop var, onun da özellikleri işini görebilir." derseniz, ona da bakabilirim.

not: daha önce duyurusunu açtığım laptop'ı hatırlayanlar olursa, onu satın alamıyormuşum artık, ondan soruyorum.

 
şu anda f/p ürünü bu:

www.ebrarbilgisayar.com

sonu u ile biten işlemcilere bakma derim, güç tüketimleri oldukça az ama performansları da düşük.
  • mattiadestro  (01.09.15 20:56:10) 
Üstteki yoruma katılıyorum. Özelikle sonu u ile biten işkenceler konusunda. Kendi makinem lenovo z510un 8 gb ramlisi ve çok memnunum. Onu da tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.

Bir de az biraz bekle dolar düşerse fiyatlar hafif kırılır. Ilaveten sadecenotebook diye bir site var. Bilgisayarları işletim sistemi olmadan çantası mousesuz, yalın halde satıyorlar ama hakikaten ucuza satıyorlar oradan da bak modellere bence
  • ravdav  (01.09.15 21:05:10) 
model önermeden şunu söyleyeyim. insanların çoğu ihtiyacı olmadığı halde büyük paralar veriyorlar elektronik aletlere.. sizin ihtiyaçlarınızı 1400-1500 tl'lik bir laptop da çok rahat görebilir. 500 tl'niz cebinizde kalır.

bence oynayacağınız oyunların minimum gereksinimlerine bakın daha sonra laptoplardaki grafik kartlarını inceleyerek karar verin.

ayrıntılara dikkat eder misin bilmiyorum da laptoplarda klavye kalitesi, kaç tane usb çıkışı olduğu, plastik mi yoksa metal kasa mı olduğu gibi özellikler de önemli. mesela eski laptopumda fan çıkışını sağ tarafa koymuşlar mouse kullanırken sürekli elime sıcak hava geliyordu. böyle bir şey olacağı kullanmadan aklına gelmeyebilir belki ama düşünmek gerekiyor özellikle internetten alırken.
  • jepa  (01.09.15 23:11:22 ~ 23:16:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.