[]

Atletico Madrid - Galatasaray Maçını Yerinde İzlemek

İstesek eğer;

1. Uçak, otel, bilet olayını kendimiz mi halletmeliyiz?
2. ETS nin deplasman turları daha mı uygun olur?
3. ETS ile giden var mı, kaç günlük götürüyorlar, kaç gün kala açıklanıyor?
4. Kendimiz gidecek olsak maç bileti en güvenilir nereden alınır?

Şimdilik bu kadar ama artar muhtemelen sorularım :)

 
Fikri olan da mı yok?


  • Aman Sen de  (01.09.15 21:57:00) 
galatasaray başlığı altına da yaz bunu. giden taraftar çok var sözlükte.

rerererarara.net te yazan birçok kişi burada da yazar ayrıca.
  • kupigometa  (01.09.15 21:59:23) 
hocam ben daha evvel real-atletico maçına gitmiştim. barnebau'da 2013 ekimindeki. o zaman internetten rahatlıkla bileti almıştım. bizim biletixe benzer bir siteydi. biletin parasını kredi kartından ödedikten sonra caixa bank'ın atm'sinden kendi kartımla giriş yapıp bileti çıktı olarak almıştım.

ama şu an nasıldır, şl biletleri nasıl alınır bir bilgim yok.
  • zvonimir  (01.09.15 22:08:17) 
Kupigometa sözlükte diyorsun değil mi? Yazar değilim ki.. Biraz daha araştırayım bakalım.


  • Aman Sen de  (01.09.15 23:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.