[]

okula goturmelik yemek

Selam galyalilar
Param bitiiginden mutevellit bir sure okul yemekhanesinde vs yemek yiyemeyecegim. evde makarnadir undur yumurtadir falan var, alisverisimi yaptiydim. bana boyle pisirip saklama kabina koyup okula goturebilecegim yemek tarifleri verebilir misiniz? bu havada neyin bozulup bozulamayacagini bilmedigim icin size danismadan yapmayayim dedim. saglicakla..



 
Eger salatalik sebzen de varsa makarna salatasi yapip goturebilirsin. Un falan da varmis, pogaca/kek yapip goturebilirsin.


  • duma duma dum  (01.09.15 16:38:39) 
mücver güzel oluyor taşımalık, hem sıak hem soğuk güzel.


  • whoosie  (01.09.15 16:40:22) 
minimumda ek harcama yapabiliyorsan, patates al elma dilim yapıp fırına at. biraz tadı olsun diyorsan piştikten sonra üzerine en ucuzundan kaşar atıp biraz karabiber dökersin.
Yaparım severim. Kaşarı soğuk yemek de koymaz bana.

  • okumayi sevmeyen okur  (01.09.15 16:43:52) 
Patates salatasi olur kofte patates kızartıp goturebilirsin. Mucvere +1


  • rayde  (01.09.15 16:53:48) 
fırının var mı?


  • niye ama  (01.09.15 17:08:49) 
üsttekilere ek olarak krep/pancake yapabilirsin. soğuk da güzel olur ve istediğin toppingle sürekli farklı çeşit yiyebilirsin. hem tatlı hem tuzlu


  • liquidluck  (01.09.15 17:10:48) 
@niyeama firin var


  • bak bi  (01.09.15 17:29:14) 
soğanlı domatesli tencere yemekleri sıcakta pek dayanmaz ekşiyebiir.
şu tür pişirmeler daha dayanıklı olur:
yumurtalı patates veya kabak + ayrı bir kapta yoğurt
sebzeli bulgur pilavi+ yoğurt
sevdiğin sebzeleri çok az suda yavaş ateşte pişir. istersen zeytinyağı limon ekle öyle götür istersen makarnaya karıştır.
patlıcan biber kızartması domates soslu veya yoğurtlu.
nohutlu pilav+ yoğurt
mercimek yemeği



.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.09.15 17:34:16) 
okul yemekhanesinde günlük yemek kaç tl?


  • glamdr1ng  (01.09.15 17:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.