[]

dalgıç pompa

şimdi bi sorunum var ama ben bilemedim aranızda bu işlerden anlayan varsa bi el atarsa sevinirim.

Bi tane soğuk depomuz olcak onun giderini de bağlayacak yerimiz yok şuan. günde çıkacak su klimanın iki. katı falan olur en fazla.

Bu arada deponun olduğu yerde kuyumsu bişey var. oraya dalgıç pompası takalım dedik. derinlikte bi 15-20 cm falandır en fazla genişliği de bi varil kadar falan.
pompa için keşfe gelen adam orası yeterince derin değil orayı en az bi 40 cm deldirin. pompa da 180 euro dedi.
Mütaehhitte delmeye gerek yok 100 liraya pompa bulursun oraya diyor.
şimdiii bunlardan hangisi doğru söylüyor acaba.???

 
Evet biraz daha delin, pompaya hava emdirmeyin. Sintinaya bakacaksınız bu arada. Dalgıç için yeterli bir derinlik değil.


  • Frederick Co  (01.09.15 15:43:00 ~ 15:43:23) 
belki dalgıç pompa değil de drenaj pompası daha uygundur bu uygulama için. su kaç metre yüksekliğe çıkacak? çünkü dalgıç pompalar bildiğim kadarıyla 100m - 200m derinlikten su çıkarmak için kullanılıyor. bu uygulama için belki de o kadar sofistike bir alete ihtiyaç yoktur.


  • typhoon r  (01.09.15 17:11:57) 
gider boruları tavandan geçiyor oraya bağlanacak büyük ihtimal. drenaj pompası yetmeye bilir.

Bi de kuyunun yanına bi boru yapmış müteahit böle minnak bişi o da tuvalete bağlı dedi ama güvenemedim ona pek. tuvalette sorun çıkarır ilerde die.
3-5 aylık bişey değil sonuçta kaç yıl kullanıcaz onu öle
  • nymphe  (01.09.15 17:18:14) 
bi de keşfe gelen adam bilmem ne box koyabiliriz dedi. ama tam adını unuttum o ne olabilir. onu araştırayım bi de pahalıya falan çıkabilirmiş ama.


  • nymphe  (01.09.15 17:19:42) 
dalgıç pompa o derinlikte çalışmaz,cihazın ve şamandırasının su içinde kalması gerekir,keşfe gelen adam doğru söylemiş.

alternatif olarak santifirüj pompa kullanabilirsin(müteahattin 100 tl civarı dediği) gibi geliyor ancak deşarj yeri kaç metre uzaklıkta ve yükseklikte ve soğuk hava deposunun özelliklerini bilmek gerekir,bunları yazarsan yarın arıtma tesisi ve su biriminde ki arkadaşlara sorarım kesin birşey söylerler.

birde dolabın giderinini direkt atıksu giderine bağlama durumunuz yok mu?
  • sealth  (01.09.15 22:02:38) 
www.ebitt.com.tr
reklamlar (: maille yönlendirebilirim isterseniz her türlü sorunuza cevap verir arkadaşlarım

  • melodi  (01.09.15 23:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.