[]

Korfez -Gebze arasi gunubirlik git gel yapan?

Ogretmen bir arkadasim Korfezde oturuyor, okulu gebze de, hergun gidip gelicek, servis falan arastirmis ama bulamamis. Bugun gitmis pert toplu tasimayla pert tabi kiz. Benim de aklima buraya yazmak geldi, buralardan korfez gebze arasi git gel yapan var mi? Hem masraflariniza ortk biri cikar, hem de yol arkadasi. Oralarda tanidiklariniz falan varsa onlara da sorarsaniz mutlu olurum. Hergun cekilcek bir yol degil anladigim kadariyla. Baska tavsileriniz varsa onlari da alabilirim?




 
yolyola ve blablacar'a baktınız mı? oralarda da günlük uzun mesafe gidenlerin ilanları oluyor. ayrıca yolyola'ya yaya olarak ilan verebilir, bu şekilde kendisiyle iletişime geçen sürücü de çıkar belki.


  • tolga asp  (01.09.15 14:51:37) 
Gerçekten zorlu bir rota,

Bende bu rotada İstanbul'dan Derince ve Gölcük taraflarına haftanın 3 günü gidiyorum limanlara gelen gemilerimizin operasyonlarının yönetimi için.. Sırf bu yüzden evi Ataşehir'den Tuzla'ya taşıdım.

Önerim ise şu olabilir, imkanı var ise Tuzla taraflarına taşınabilir. Yakında banliyö tren hattı Marmaray olarak yeniden açılacak ve ulaşım sıkıntısı kalmayacak. Ayrıca buralardan Gebze Harem minibüsleri çok sık geçiyor.
  • Northern Mariner  (01.09.15 14:55:51) 
Tasinma durumu soz konusu degil, ailesiyle yasiyor, yoksa gebzeye falan tasinabilir zaten, ama tavsiyeler icin cok tesekkurler, bla bla car falan mantikli evet


  • balpolen  (01.09.15 15:06:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.