[]

Digitürk web tv

arkadaşlar kampayaları inceledim. İki seçenek var biri yuksek kalite 419 tl 4 buyukler ikincisi de atandart kalite 319. Bn sadece ga maçlarını izlemek istiyorum sadece web üzerinden bu mümkün mü acaba ? Birde aldığınız zaman uydudaki gbi işlemler zor mu taahhüt olayları falan kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?




 
Digitürk web tv'de herhangi bir taahhüt falan yok. Yıllık ücret neyse onu ödüyorsunuz ve 1 yıl boyunca kullanıyorsunuz. Üyeliğiniz bitince isterseniz yeniden alıyorsunuz. Sadece gs maçlarını izlemek istersen standart kalite 259 lira. 319 liraya tüm maçları izleyebilirsin. Zaten bu işin özü net üzerinden izlenmesi. Pc, cep telefonu, tablet ya da uyumlu smart tv'in varsa net üzerinden izlersin.


  • Dr_Stat  (01.09.15 14:25:51) 
taahhüt falan yok alıp şifre ile izliyorsun. 319 tl standart kalite al bir bjk bir fenerli ortak bul zaten derbilerde çöküyor özür olarak yüksek kaliteye geçeriyorlar.


  • mrthany  (01.09.15 14:39:52) 
Ufak bir ekleme yapayım smart tv'de ekstra ücret alıyorlar. Tüm maçlar 479 tl olması lazımdı.


  • youshookmeallnightlong  (01.09.15 14:41:22) 
derbilerde çökmüyor. 3 Yıldır kullanıyorum, geçen yıl sadece 1 maçta genel hata vardı. onun dışında takılma dahi olmuyor. yeterli stabil bir internet bağlantın olsun.


  • himmet dayi  (01.09.15 15:33:08) 
gecen sene kullandim ve memnun kalmadim! 1800k kullanmama ragmen derbilerin birinde hic baglanmadi mac boyu, en son fb shaktar macinda yine yayin cok kotuydu! ayrica geriden geldigi icin gollerin filan sesini duyup cevrenizden sonra golu goruyorsunuz :D


  • kamyonsans  (01.09.15 15:38:15) 
görüşleriniz için teşekkürler. sanırım internet hızına göre bir sorun söz konusu. net hızına göre değişiyor. onun dışında herkes memnun sanırım ? uydu da çok çekmiştim çünki.


  • czn  (02.09.15 01:21:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.