[]

Ankara'da ne yapayım?

Selam

İş görüşmesi için ankaraya geldim. 1,5 gün gezebiliyorum. Arabam yok. Avm gezmeyi sevmem. Etnografya, and med müz, anıtkabir, atakule daha önce görüldü. Bakanlıklar tbmm tarafında dolaşasım var. Parklara gidebilirim. Güzel kafelerin restoranların olduğu bir yer tavsiye edebilirsiniz. Karaköy, beşiktaş benzeri yerler var mı burada? Avrupada eski sokak gezen turist misali hacı bayram, ankara kalesi tarafına da gitsem mi dedim ama götümü keserler mi diye de korktum. Başka tavsiyeleri de alabilirim.


 
Karaköy Beşiktaş benzeri demişsin de denizi kaçırdın yalnız. Aklıma bir tek Gençlik Parkı geliyor, bir de Anıtkabire bir kez daha gitmek.


  • franz kafka  (01.09.15 09:56:40) 
yok götünü felan kesmezler kaleye git oradan bir ankaraya bak zaten aşağı yukarı gezilebilecek her yeri tepeden göreceksin...Tunalı Hilmi ye git oralarda yürü yukarılarına doğru çıkarsan çankaya ara sokakları güzeldir..tunalı'nın tam üstünde arjantin cad. var orası işte dediğin güzel kafe ve restoranların olduğu yer...tam arjantin cad.sine çıkarken cafemiz diye butik-elit bir kafe var yemek yiyeceksen ve özel bir yer göreyim dersen oraya git bence...akşam aktivitesi için bişiler dersen onu da düşünürüz..

edit : alternatif müze gezeyim dersen traveller'ın yazdığı binaların hemen dibinde ptt pul müzesi var...bence görülmesi gereken bir yer
  • gkhT  (01.09.15 10:00:47 ~ 10:02:32) 
Ulus tarafina gidersen Cermodern, Eski Ziraat Bankasi binasi, guzel bakanlik binalari var. Ankara Kalesi tarafina gidersen Rami Koc Muzesi, Erimtan Muzesi, Eski Ankara Evleri var. Korkmana gerek yok. Minibusler o yone gidiyor.


  • Traveller  (01.09.15 10:01:36) 
Anadolu Medeniyeleri'ne gelmeden Erimtan var. Ankara ile ilgili fotoğraf sergisi var.
Anıtpark'ın oradan bir sokağa girin, herhangi birine. Uzun caddeleri dik kesen sokaklardan 4.caddeye kadar yürüyün. Arada kafeler falan var, oturabilirsiniz. Ama sokaklar yeşildir, sessizdir. Tam gezmelik. Eski Ankara'da da kimse sizi kesmez, sizden bir sürü olacak orada merak etmeyin.

  • heritage  (01.09.15 10:03:33) 
hamamönü var bir de, çay çorba içebileceğin yerler var.


  • cekilmis gayfe  (01.09.15 10:06:19) 
Niye yapamayayım. Tek başıma her yere gidebilirim. Bir sürü bilmediğim yer saymışlar.


  • mistreated  (01.09.15 10:41:33) 
cupcake seviyorsan, tunalıda kuğulu parkın hemen karşı tarafında, büyük d&r ında sağında kalan ara sokaktan yukarı doğru gidince inanılmaz güzel bir cupcakeci var. cupcakeleri de mükemmel. adı very cupcaketi yanlış hatırlamıyorsam.


  • muslugubozukhayrat  (01.09.15 11:50:09) 
tunalı ya git. kafe botanica da yemek ye şarap iç sonra kuğuluya ya da seğmenlere git


  • shotgunwoman  (01.09.15 16:12:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.