[]

Aramızda youtube kanalından para kazanan var mı?

Aramızda Youtube üzerinde video yayınlayarak (kendi içerikleri olacak ama) bu videolardan para kazanan var mı? eğer zahmet olmazsa ve dürtebilirlerse bir kaç şey sormak istiyorum.




 
şu işi ben de anlamadım amk. internette gezinen videolarda denileni yapıyorum, video koyuyorum 3000-5000 kere izleniyor. adsense hesabıma bakıyorum 0.00 amk. hayır amacım milyarder olmak değil ama para gerçekten geliyor mu gelmiyor mu kuruş bile gelse hee demek ki para geliyormuş demek istiyorum.

allahını seven şu işi iyice bi anlatsın lan :)
  • syozkn  (01.09.15 01:09:50) 
youtube'dan para mı kazanılıyor lan! benim kanalımdaki videolar toplam 2-2.5 milyon izlenmiştir boşa mı gitti şimdi onlar! :(


  • kemence  (01.09.15 02:15:50) 
www.youtube.com

Yayıncılık yaparken nasıl yapılmalı nelere dikkat edilmeli kesinlikle izlemen gerekn video.
  • murtiii  (01.09.15 03:03:50) 
Benim arkadasim sifir ingilizcesiyle yabanci bir tv programina altyazi gomerek yayinlayip 1 senede 100bin tl kazandi. Odemeler icin adwords degil baska bir firma kullaniyormus. Odeme konusunds hicbir sikinti yasamadigini; telif haklari muhabbetinde de 2 defa uyari geldigini sonra icerigin otomatik kaldirildigini soyledi. Icerik kaldirilinca basindan sonunda 1 dk kirpip geri koyuyormus.


  • gormemisin oglu  (01.09.15 04:13:28) 
Aşağı yukarı ayda bi 20 lira geliyor, sayılırsa o var yani.


  • roket adam  (01.09.15 09:42:22) 
Yılda 300 lira falan geliyor bana da. Emek sarfedip, sosyal medyada da yaymak için biraz kasarsan para kazanılabilir ama.


  • arnold schwarzeneger  (01.09.15 09:51:24) 
kusura bakmayın arkadaşlar, sürekli sorduğum sorulara bakmadığım için verilen cevaplara tik'i unutmuşum ekledim, öncelikle ben youtube üzerinden falan para kazanmak istemiyorum öyle bir vizyonumda isteğimde yok pek anlamam bu tür işlerden, youtube veya benzeri diğer video servisleri üzerinden para kazananlar için bir servis çıkartabilirmiyim diye aklımda bir soru vardı onun için bu işten para kazananlara sorayım dedim, siz olsanız kullanırmısınız bu servisi diye o kadar.


  • selam  (26.09.15 14:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.