[]

fala inanıyor musunuz?

para verip fal baktırır mısınız? hiç falda çıkan şey başınıza geldi mi ya da başına gelen bir tanıdığınız oldu mu?




 
hayir, hayir ve evet. neden mi? ben bakiyorum fallarina, öyle yuvarlak öyle olasi seyler söylüyorum ki eninde sonunda cikiyor. hayatlarina dair bir sey bilmeme de gerek yok, eger bak senin e ile baslayan bir tanidigin varmis dersem ece mi, emre mi diye kendileri döküyorlar ellerinde ne varsa, ordan burdan devam edince tutuyor.

ha ayrica, hayir fala inanmiyorum. sadece dalgasina attiklarimin tutmasi inanmam icin neden degil.
  • wiillii  (31.08.15 21:01:56) 
inanmıyorum. boşa ümit ve sıkıntı kaynağı olduğunu düşünüyorum. fal baktıran insan bir şeyler umuyor çünkü. zaman zaman benim de fal baktığım oluyor, hatta baya iyi fal baktığımı söyleyenler de var da o anda ne hissedersem onu söylüyorum bitiyor.

yıllaaar önce kahve+fala 5 lira verip baktırmışlığım var da 1 dakika sürmemişti herhalde akshfkasf

benim başıma gelmedi ama arkadaşlarım anlatıyor genelde şu oldu bu oldu diye.

@hayırsız: nick-cevap uyumsuzluğunda bir çığır açmışsın tebrikler alkhglkas
  • okuyamıyom ben ya  (31.08.15 21:06:25 ~ 21:07:21) 
inananın aklına küfür ediyorum. amk fala inanılır mı ulan.


  • yapma volkan  (31.08.15 21:16:40) 
inanmıyorum ama bir kere taksimde falan gidip ortamı görmek istiyorum. Çevremdeki kızların hepsi gidiyor, inanıyor ve doğru olduğunu iddia ediyor. Hayatını buna göre şekillendiren biri aptaldır diyebiliriz bence ama yine de en ateist adamın/kadının bile içinde paranormal şeylere bir inanç oluyor işte.


  • rodriguez2  (31.08.15 21:23:09 ~ 21:23:24) 
bikere sağlık lisesinde okuyan arkadaşımla baktırdık. ona ilerde sağlıkçı olcaksın dedi. bana da bikaç bişi zırvaladı. merak ettim bide tek gittim bir iki hafta sonra. fala baktı sen ilerde sağlıkçı olacan dedi. belliki arkadaşla karıştırdı götünden atıyodu. bi ozaman baktırdım. bide arada gerçekliğine inanmadan öylesine kendim bakarım şekil görürsem anlamına falan bakarım ama inanmam.


  • yamuklu sucurta  (31.08.15 21:42:38) 
inanmiyorum diye goturmuslerdi beni. iki gun oturup duvara baktim. gecmisimi oldugu gibi gordu kadin. gelecege dair az sey soyledi, ama onlari yasadim. hatirlayinca urperiyorum hala.

ps: kadin beni fazla hissediyordu. herkesi o kadar hissetmiyor.
  • e haliyle  (31.08.15 21:46:34) 
4 hayır


  • sayns  (31.08.15 21:46:36) 
baktiririm. ama fal delisi bir tip degilim.
universiteyi kazandigim yil sonuclar aciklanmisti ve gitmeme birkac gun kala ablam ve amcamin kizinin falciya gideceklerini duydum, peslerine takildim. Hatirladiklarim sunlar : Yakinda deniz kenarindaki baska bir sehre tasiniyorsun ve suan herkesin cok kiskandigi yakisikli bir sevgilin var dedi (gercekten standart ustu iyi bir tipi vardi, herkes benim gibi siradan bir kizla nasil birlikte olduguna sasiriyordu) sevgilimin tipini birebir tarif etti, ve yaklasik bir yildir iliskimiz oldugunu ama kisa sure sonra bitecegini soyledi. Ama uzulme cunku iliskiyi bitiren sen olacaksin dedi. (Ayni sehirdeki farkli universiteleri kazanmistik ve ben iliskimize kesinlikle devam etmek istemiyordum. Universiteye gittikten yaklasik olarak iki ay sonra bolumden birisine asik oldum ve dolayisiyla ondan ayrildim) Her zaman deniz kenarinda olan sehirlerde yasayacaksin dedi, suan ucuncusundeyim, buradan ayrilmak gibi bir dusuncem yok ama belli mi olur..

  • jam  (01.09.15 00:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.