[]

Bu Biraz Sıkıcı Değil mi?

gece kulüpleriyle aram iyi değil son 2 senedir. daha önce amerika'da kısa süre bulunmama rağmen en uzun süre gece hayatı geçirdiğim periyodu o süre zarfında yaşadım ve en leş günümde bile kafa dağıtmış olarak geri dönüyordum.

cumartesi günü bi arkadaşımla taksim'e gidelim dedik. kız arkadaşlarımın çoğu tatilde olduğu için 2 erkek takılmak zorundaydık. dam problemi vardı, yanımdaki arkadaş az biraz tecrübeli olduğu için çözdü bi kaç mekan için.

gittiğimiz mekanlarda daha önce bulunmuş olduğu için sağlam ortamlarının olduğunu söylemişti.(mekan adı da vereyim; meeting point, joker) fakat gördüğüm kadarıyla hiç de öyle bir manzara yoktu. yani bu işten pek anlamam ama pek tatmin etmedi beni. her yerde erkek oranı kadın oranının en az 2 kat fazlasıydı. gelen kadınların çoğu erkek arkadaşlarıyla gelmişti zaten. ortamların hepsi sırf batı gibi görünelim diye kurgulanmış mekanlar gibi geldi. dans eden yabancı hatunlar bile ortama karşı guardını almış vaziyette takılıyordu.

abi bu ne ya? gece eğlenmeye mi geldik, stres toplamaya mı? ben anlamadım. içimi garip bi pişmanlık kaplamıştı, sanki hiç olmayacak bir yere farklı bi hevesle gelmişim gibi hissettim. sonuçta hepimiz biraz kafa dağıtmaya geliyoruz, neden bu işin sonu böyle biter ki?

olayı cinsel odaklı bi perspektiften değerlendirdiğim yok ama en nihayetinde daha kolay sosyalleşebilelim diye bu ortamların içerisine giriyoruz. neden böyle bir durum oluşmuş?

acaba çok yanlış yerlerde miydim gerçekten??

 
welcome to middle east.
abd'de kadın erkek eşit oranda evet, ama burada arz talep dengesizliği var.

  • medievalman  (31.08.15 16:57:29) 
peki burda ki talep neden arzını yaratmıyor.

hem kız arkadaşıyla eğlenmeye giden benim için. çünkü ortamda benim arkadaşımdan başka kız olmayınca ister istemez ben rahatsız oluyorum.

asıl önemli soru hem de bu kızlar ne yapıyorlar olm bu cuma ve cumartesi geceleri. hadi hafta için anlarım iş okul vs vs.
  • zugas  (31.08.15 17:35:11) 
Malesef durum boyle. O gece kulubune giden erkeklerin bircogu kendi kiz arkadaslari kiz kardesleri olsa bu kuluplere gitmelerine karsi cikacaklardir. Kadinlari da anliyorum. Ne zaman biriyle disari ciksam yaninda ben olmama ragmen biri gelip sulanmaya baslayacak. Kadin olumsuz tepki verse bile yaninda baska bir erkek olsa bile sulanmaya devam edecek.

Bu durum yalnizca Istanbul kuluplerinde yok, Alanya'da da ayni Bordum'da da.

Bence artik ev partilerini tercih et. En kisa cozum bu. Arkadaslarin da arkadaslarini getirsin boylece sosyallesmek daha kolay olur.
  • Traveller  (31.08.15 17:48:35) 
eve gidilir
çay demlenir
neşet ertaş açılır
sigara yakılır

uzman tavsiyesi:
"yapay ortamlardan uzak durunuz"
-atsız patr
  • patr  (31.08.15 18:11:41) 
Traveller +1

Simdi kiz halimle canim boyle gitmek eglenmek istese durup dusunuyorum. Tek ya da kiz kiza gitsen kendini guvende hissedemiyorsun. manyak dolu. Dolayısıyla yanında bi erkek arkadasin varken cikiyorsun ya da gidip sürekli gardini almis vaziyette cok da eglenemeden donuyosun.

Sonuç olarak da dedigin durum ortaya cikiyor iste.
  • rayde  (31.08.15 18:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.