[]

sabiha gokcen'den ataturk'e ucakla?

anadolu'nun bir sehrinden ataturk'e gelen bir arkadasim buranin dolu olmasi sebebiyle sabiha gokcen'e inis yapmis. iddiasi su ki ucak yakit alip sabiha'dan kalkip ataturk'e ucacakmis. ayni sehirdeki iki havaalani arasinda ucusun mumkunsuz ve mantiksiz oldugunu dusunuyorum ama diger tarafta da adamin sozleri var. siz ne dersiniz?




 
Bana olabilir gibi geldi. Ama acil iniş durumlarında uçaktan indirmiyorlar diye biliyorum. Sizi uçağın içinden aradıysa doğru olabilir. Yok havalimanı binasında bekliyoruz diyorsa biraz sıkış olabilir.


  • bazilika  (30.08.15 21:45:06 ~ 23:39:30) 
Yogunluktan dolayi sabihaya inmisler iste. Yakit alma geyigini nerden cikarmis ki?


  • balpolen  (30.08.15 21:45:28) 
hiç bilgim yok ama
yoğunluktan pas geçti inemediyse belki sabihaya indiğinde yakıt sıkıntısı başlamıştı ?
bi ihtimal atatürkten de tekrar kalkacaktır uçak, yakıt olaynı sabihada halletmişlerdir

bakım varmış, atatürk bugünlerde rekor kırıyor rötarlarda, normalde olmayan şeylerin olabilitesi var.
  • niye ama  (30.08.15 22:01:14) 
yeni mi oldu olay? atatürk çok fena şu an. 2 saat rotarlı geldim trabzondan. hava da yarım saatten fazla döndük durduk.


  • spirit crusher  (31.08.15 01:16:09) 
sabihadan atatürke çok uçtum ama boş uçakla, tk sını söyle bakalım


  • monkey  (31.08.15 04:10:54) 
Galiba BJK'nın rakibi ingiltere'den gelen bir takım önce Sabiha'ya inmişti, sonra tekrar havalanıp Atatürk'e inmişti.


  • piotr  (31.08.15 10:16:45) 
@açık hava tımarhanesi, senin o dediğin uçuş mng nin atatürk sabiha uçuşuydu. her gece düzenli o seferi yapıyordu. şimdi baktımta bulamadım.


  • gliderpilot  (31.08.15 10:51:56) 
ucus kodunu bulamadim ama ucak tc-jgp kayitli 738 ve cidden boyle bir ucus gerceklesti. dun aksam 22:20 civari sabiha'dan kalkip 23:10 civari ataturk'e indi. hatta ayni aksam saat 21:00 civarinda farkli bir ucak daha ayni rotayi yurudu. benim aklim ermedi ama bir bildikleri vardir herhalde diyorum.


  • voucher  (31.08.15 20:39:38) 
şöyle, insanları sabihaya bırakıp atatürk'e gidebilir çünkü normalde inmesi gereken yer orası, daha sonraki bir uçuş için aynı uçak kullanılacak olabilir(büyük ihtimalle öyledir) o yüzden gidecektir.


  • rodriguez2  (31.08.15 21:12:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.