[]

aile hekimine kendimi halsiz hissediyorum 1 gün rapor verebilir misiniz

desem verir mi sizce ? yaş 28




 
verebilir büyük ihtimal. (cümle tarzı böyle olursa :)


  • 1adam  (29.08.15 22:45:52) 
tamamen hekime bağlı. benimki ilaç için bile gitsem rapor vereyim mi? diyor ama işten bi arkadaşım gittiğinde sesi çıkmıyormus - çağrı merkezi - adam rapor vermemiş. sen ishal oldum geceden beri tuvaletteyim, hiç halim kalmadı de. riske girme


  • somethinginthewayshemoves  (29.08.15 22:47:46) 
sadece halsiz hissediyorum değil de. üzerimde kırıklık var, burun akıntısı ve gece burun tıkanması oldu, halsizim dersin. muayene olmak için geldiğimden dolayı, işe gidemedim, bugünlük istirahatim için rapor vermeniz mümkün mü dersin.
tamamen aile hekiminin insiyatifinde yalnız. ben ne zaman kırıklık halsizlikle gitsem, kendisi çalışıyordun di mi sen rapor vereyim diyor. mesela 31 aralıkta normalde çalışılıyor ya, o gün için halsizim kırıklık var diye gittiğimde, hı bir şeyin yok ama dinlen biraz diyip rapor vermişti sağolsun. halbuki bariz yılbaşı hazırlığı için işe gitmek istemediğimden gitmiştim :D

  • alice practice  (29.08.15 22:52:58) 
bizimki kapıdan girer girmez, rapor mapor vermiyorum bilginiz olsun diyor. kaç kişinin başına geldi. adamın keyfine göre işte.


  • liriamer  (29.08.15 23:34:26) 
başım dönüyor de, 2-3 gündür var, yatakta dönerken artıyor, bulantı kusma oldu de verir. doktorum


  • amandeyimbensana  (29.08.15 23:49:37) 
Benimki tavuktan zehirlenmeme rağmen vermemişti


  • razvan rat  (29.08.15 23:54:03) 
Verir bence de, vermezse de çıkarken bir form alıp aile hekimini değiştirin. Muhattap bile olmaksızın 1 hafta içinde değiştirebiliyorsunuz hekimi.


  • murakami  (30.08.15 01:37:32) 
Rapor vermedi diye laf dalaşına giren Arkadaşı ben olsam psikiyatri ye sevk eder ama önce polis çağırır beyaz kod çıkarır sonra da kamu Davası açardım. Hasta isen rapor alırsın. Önce şikayetini anlat muayene ol ilaçlarının yazılmasını bekle sonra da uygun görürseniz bir gün istirahat alabilir miyim de.


  • tearif  (30.08.15 02:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.