[]

Ne yapsam?

Selam duyurunun sosyal insanları:)

2 çocuklu 9 yıllık evli bireyim. Aslında sosyal hayat canlı idi ama hep kendi çevremden evli arkadaşlarla plan yaptığımızdan bekar hayata ciddi uzak kalmışım:)

Bugün hanımı ve çocukları tatile yolladım, evde bi hüzün çöktü. Nereye gitsem ne yapsam çok da bilemedim. Lokasyon: Antalya, mekan falan önerisine gerek yok. Aktivite önerseniz süper olur.

 
Bugün Yürü yarın at binmeye ya da rüzgar sörfü Öğrenmeye başla


  • EXXE01  (29.08.15 19:04:03) 
10 km hafif tempo koş


  • cenkertem.afc  (29.08.15 19:05:56) 
@cenkertem zaten aktif spor yapıyorum, 1 hafta boyunca kendimi zararlı diye yapmadığım alkol/yemek vs. gibi şeylere adamayı planlıyorum yöntemi bulamadım:)


  • hadi hadi  (29.08.15 19:11:31) 
çocuklarının sevebileceği kendi ellerinle yapabileceğin bi şey bulsan, ne bileyim oyuncak ev vs. orası artık senin yaratıcılığına kalmış


  • tunachu  (29.08.15 19:14:32) 
@tunachu kendim için bişeyler yapayım istiyorum. Şimdi Max Payne satın alıp oyunu en baştan bitirmek geldi aklıma:) Zamanında çok sevmiştim, umarım alırım aynı zevki:)


  • hadi hadi  (29.08.15 19:16:41) 
koffhner mi ne var, oraya git hemso.
trdeki tek ev yapimi bira seysi.

  • chaotic good  (29.08.15 19:17:22 ~ 19:19:13) 
@chaotic good tek değil, Alanya'da Red tower var, onlar da kendi biralarını kendileri yapıyor. İstanbul/Ankara'da da vardır illaki diye düşünüyorum. Konyaaltı'ndaki şubeleri Rus müziğine bağladı çok keyifli değil. Lara şubesi de bugün Cumartesi olduğundan arıza yapar damsız muhabbetinden. Hiç çekemem kaprislerini:)


  • hadi hadi  (29.08.15 19:21:24) 
valla tek diyolardi, demek ki ilkmis o zaman :)
biralari yiyecekleri eve al, skyrim oyna!

  • chaotic good  (29.08.15 19:28:47) 
@chaotic good aldım zaten biraları, Max Payne iniyor, keyif vermezse skyrim oynarım:)


  • hadi hadi  (29.08.15 19:31:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.